Ρίξε κόκκινο στη νύχτα

Παπανικολάου - Φορτούνης

i

Παπανικολάου - Φορτούνης/©Intime

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:25 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 07.03.2024

Γεμάτη Ολυμπιακό είναι η σημερινή μέρα (7/3), καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 19:45 τη Μακάμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη φάση των «16» του Conference League και λίγες ώρες αργότερα (22:00) τη σκυτάλη παίρνει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που υποδέχεται τη Βίρτους για την 28η αγωνιστική της EuroLeague.

Το ημερολόγιο δείχνει 7 Μαρτίου 2024. Λίγες μέρες πριν συμπληρώσει τα 99 χρόνια ίδρυσής του ο Ολυμπιακός σήμερα, Τσικνοπέμπτη έχει πολύ... κόκκινο χρώμα η ημέρα.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν ανυπομονούν μόνο για το καθιερωμένο ψήσιμο λόγω της ημέρας, αλλά μετρούν αντίστροφα για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Άλλοι από το σπίτι και τις τηλεοράσεις κι άλλοι από την εξέδρα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αλλά κι αυτή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Ένα γεμάτο πεντάωρο δηλαδή για τους «ερυθρόλευκους», που ρίχνονται στη «μάχη» σε δύο διαφορετικά μέτωπα.

Η αρχή θα γίνει στις 19:45, όταν θα ξεκινήσει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη φάση των «16» του Europa Conference League. Είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες κι οι Πειραιώτες θέλουν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να βάλουν τις βάσεις πρόκρισης στους «8» της διοργάνωσης.

🔴Sportal Studio Live για το Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βίρτους Μπολόνια στις 22:00 στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της EuroLeague. Οι «ερυθρόλευκοι» που θα αγωνιστούν χωρίς τους Τόμας Ουόκαπ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Νίκολα Μιλουτίνοφ, θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους και να πανηγυρίσουν την πέμπτη νίκη τους σε ισάριθμα ματς.

🔴Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια και όλη τη δράση της Πέμπτης

https://www.youtube.com/watch?v=vLYGu0bOCsk

«Ρίξε κόκκινο στη νύχτα», λοιπόν που λέει και το γνωστό τραγούδι κι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ελπίζουν το αποψινό βράδυ να πανηγυρίσουν τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ. Τώρα, για όσους επιλέξουν να κινηθούν με το αυτοκίνητό τους θα πρέπει να έχουν κατά νου πως στο Φάληρο, στον Πειραιά και πέριξ θα έχει πολλή κίνηση λόγω των αγώνων και θα πρέπει να έχουν αρκετή υπομονή....