Το δυνατό σημείο της Μακάμπι και οι οδηγίες του Μεντιλίμπαρ

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ/©Intime

Το δυνατό σημείο της Μακάμπι και οι οδηγίες του Μεντιλίμπαρ

Ο Βάσκος έχει «διαβάσει» την ομάδα του Ισραήλ για τα καλά…

Από την πρώτη στιγμή που έγινε η κλήρωση και βγήκε ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με το υπόλοιπο σταφ δεν έχουν σταματήσει να κοιτάζουν αγώνες της ομάδας του Ισραήλ. Αυτό, ώστε να «διαβάσουν» καλά τον αντίπαλό τους οι «ερυθρόλευκοι» και να προετοιμαστούν όπως πρέπει για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν ενόψει και του δεύτερου ματς της φάσης των «16» του Conference League.

Αυτό το οποίο είδαν οι Πειραιώτες από τα ματς της Μακάμπι που τσέκαραν, είναι πως στηρίζεται αρκετά στον άξονά της. Έχει ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν και έφεση στο σκοράρισμα, παρά το γεγονός πως αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή. Γι’ αυτό και ο Μεντιλίμπαρ έδωσε ειδικές οδηγίες στους παίκτες του που θα είναι στο χώρο του κέντρου και όπως φαίνεται θα έχουν αρκετή δουλειά στο αποψινό ματς στο Καραϊσκάκη. Μίλησε σε αυτές τις τελευταίες προπονήσεις προσωπικά στους Έσε, Όρτα, Τσικίνιο, προκειμένου να τους αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού της Μακάμπι και να προσπαθήσουν να χαλάσουν την ανάπτυξη της ομάδας από το Ισραήλ.

Οι επικίνδυνοι Ζάχαβι, Μίλσον

Φυσικά και όλος ο κόσμος γνωρίζει καλά τον Ζάχαβι. Είναι ίσως ο πιο γνωστός ποδοσφαιριστής που διαθέτει η Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ρόστερ της και είναι ένας παίκτης με μεγάλη καριέρα. Το όνομά του μάλιστα είχε ακουστεί έντονα για τον Ολυμπιακό πριν από δύο καλοκαίρια.

Αυτό το οποίο τον διακρίνει τον Ζάχαβι, είναι πως παρά τα 36 του χρόνια τη δουλειά του στη Μακάμπι την κάνει μια χαρά. Είναι χαρακτηριστικό πως σε 37 ματς που έχει δώσει με τη Μακάμπι, έχει καταφέρει να σκοράρει 22 φορές και να δώσει 7 ασίστ! Αριθμοί εντυπωσιακοί και δείχνει ότι παρά την ηλικία του παραμένει σε υψηλό επίπεδο.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω στις ημερομηνίες των playoffs - Η ειδική διάταξη του ΚΑΠ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:52 - 07.03.2024

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω στις ημερομηνίες των playoffs - Η ειδική διάταξη του ΚΑΠ

Μία διάταξη στον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ δίνει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να φέρουν τα πάνω - κάτω στα playoffs της Stoiximan Super League.

Φυσικά όμως δεν είναι μόνο ο Ζάχαβι ο επικίνδυνος παίκτης της Μακάμπι. Υπάρχει και ο Μίλσον, ο οποίος αποκτήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι. Αγωνίζεται στ' αριστερά της επίθεσης ως εξτρέμ και σε 25 ματς που έχει λάβει μέρος έχει σκοράρει 6 φορές και έχει δώσει 7 ασίστ. Είναι ένας από τους επικίνδυνους ποδοσφαιριστές της αποψινής αντιπάλου του ολυμπιακού και αυτό που τον διακρίνει τον Μίλσον είναι η ταχύτητά του, όμως αν όντως παίξει ως βασικός και πάρει τη θέση του στ' αριστερά και δεν τον αλλάξει πλευρά ο Ρόμπι Κιν, θα «πέσει» επάνω στον εξίσου ταχύτατο Ροντινέι

🔴Sportal Studio Live για το Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ