Λατρεία στον Ερυθρό Αστέρα για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού - Προτεραιότητα η παραμονή του

Πανηγυρισμοί ποδοσφαιριστών Ερυθρού Αστέρα

i

/ ©Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Λατρεία στον Ερυθρό Αστέρα για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού - Προτεραιότητα η παραμονή του

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:12 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:31 - 18.05.2024

Προτεραιότητα του Ερυθρού Αστέρα είναι να κρατήσει στο Βελιγράδι τον Ίνμπομ Χουάνγκ το προσεχές καλοκαίρι.

Το περασμένο φθινόπωρο ο Ίνμπομ Χουάνγκ άφησε τους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου. Ο Ερυθρός Αστέρας απέκτησε τον Νοτιοκορεάτη χαφ από τον Ολυμπιακό έναντι 5.5 εκατομμυρίων ευρώ, κάνοντάς τον παράλληλα τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του σερβικού ποδοσφαίρου.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στους διοικούντες τη σερβική ομάδα αλλά και τον προπονητή της, Βλάνταν Μιλόγεβιτς που θέλουν να τον κρατήσουν στο Βελιγράδι. Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Νοτιοκορεάτη χαφ με τον Ερυθρό Αστέρα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2026. Την τρέχουσα σεζόν έχει αγωνιστεί σε 32 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και μετρά 5 γκολ και 6 ασίστ.

«Ο Σίνα επέλεξε την Αλβανία, παρά τις προσπάθειες της Ελλάδας»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

11:23 - 04.05.2024

«Ο Σίνα επέλεξε την Αλβανία, παρά τις προσπάθειες της Ελλάδας»

Ο τερματοφύλακας της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Άντζελο Σίνα, επέλεξε να αντιπροσωπεύσει την Αλβανία στις διοργανώσεις Κ-21, παρά τις προσπάθειες της Ελλάδας. σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς υπολογίζει πολύ στον Ίνμπομ Χουάνγκ και αποτελεί το βασικότερό του γρανάζι και τη ραχοκοκαλιά της μεσαίας γραμμής του Ερυθρού Αστέρα και γι' αυτό τον λόγο επιθυμεί διακαώς την παραμονή του στην ομάδα. Έτσι, προτεραιότητα του σερβικού συλλόγου είναι να κρατήσει τον 27χρονο χαφ στο έμψυχο δυναμικό του το προσεχές καλοκαίρι, βάζοντας «φρένο» στις ομάδες που ερίζουν για την απόκτησή του.

«Ένας μαέστρος στη σκηνή της Ευρώπης»: Τα Μέσα της Ισπανίας αποθέωσαν τον Μεντιλίμπαρ
CONFERENCE LEAGUE

10:21 - 04.05.2024

«Ένας μαέστρος στη σκηνή της Ευρώπης»: Τα Μέσα της Ισπανίας αποθέωσαν τον Μεντιλίμπαρ

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού στο Μπέρμιγχαμ κόντρα στην Άστον Βίλα (2-4), στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Europa Conference League, φέρει την υπογραφή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.