Ολυμπιακός: Με τη γνωστή συνταγή ο Μίτσελ
i

Ο Μίτσελ / © Intime

Ολυμπιακός: Με τη γνωστή συνταγή ο Μίτσελ

Διονύσης Βερβελές 21:20 - 21.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:25 - 21.01.2023

23 παίκτες στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Ατρόμητο…

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο (22/1, 20:30) ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός, με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας ματς και ο Μίτσελ, πήρε μαζί του 23 παίκτες και στους οποίους υπολογίζει.

Αυτοί είναι οι: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Ουσιαστικά, δεν προκύπτει κάποια έκπληξη στις επιλογές του Ισπανού προπονητή των Πειραιωτών. Ο Μαρσέλο όπως είχαμε τονίσει, είναι τραυματίας και μετά από σχετική άδεια είχε μεταβεί στη Μαδρίτη. Δεν υπολογιζόταν, όπως και ο Ρέτσος που προς το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη, ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Δύσκολο είναι να προλάβει ακόμη και τη ρεβάνς, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αντίθετα, στην αποστολή είναι ο Κώστας Φορτούνης, που επίσης είχε ενοχλήσεις και έλειψε από το ματς Κυπέλλου. Έχει ένα ενδιαφέρον, όμως, να δούμε αν ο Μίτσελ θα επιμείνει στο Περιστέρι με το σχήμα με τα τρία δεκάρια μέσα ή θα στραφεί σε λύση να αφήσει έναν (πιθανότατα τον Φορτούνη) στον πάγκο και θα βάλει στο αρχικό σχήμα έναν εκ των Μασούρα, Ροντρίγκες.

Είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό του, άλλωστε γνωρίζει πως δεν θα πάει ως το τέλος με αυτό το σχήμα, υπάρχουν «ειδικά» ματς στο πρόγραμμα και θα χρειαστούν την ανάλογη διαχείριση.

Ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με τον Ατρόμητο δεν έχει πάρει εισιτήρια και έτσι δεν θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του, που θα κληθεί να περιμένει ως την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο Καραϊσκάκη τον ανεβασμένο ΟΦΗ.