Ολυμπιακός: Με Χουάνγκ στα Γιάννενα!

Ίνμπομ Χουάνγκ

i

Ίνμπομ Χουάνγκ / © Intime

Ολυμπιακός: Με Χουάνγκ στα Γιάννενα!

Διονύσης Βερβελές 13:08 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 20.12.2022

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης στους Ζωσιμάδες (21/12, 20:00) και ο Μίτσελ συμπεριέλαβε 23 παίκτες στην αποστολή. Μέσα ο Χουάνγκ που πάει για βασικός, ποιοι έμειναν εκτός.

Με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με τσουχτερό κρύο και στη συνέχεια ο Μίτσελ έκανε γνωστούς τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για τα Γιάννινα, όπου την Τετάρτη (21/12) στις 20:00 οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ.

Την αποστολή αποτελούν οι: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ρέτσος, Μαρσέλο, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Ντόη, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Αγκιμπού Καμαρά, Κασάμι, Ίνμπομ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.

Ο Ισπανός τεχνικός έτσι, παίρνει μαζί του στα Γιάννινα 23 παίκτες και θα κόψει δύο συν έναν τερματοφύλακα πριν το ματς.

Ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποια έκπληξη. Ο Μίτσελ δείχνει και τις επόμενες κινήσεις, καθώς μετά το ματς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, μένει πάλι εκτός ο Μπόουλερ που δύσκολα θα συνεχίσει. 

Εκτός είναι και ο Κούντε, όπως και ο Σισέ με τον Ουί Τζο Χουάνγκ. Τραυματίας θυμίζουμε είναι ο Μπα, ενώ ο Λάιντνερ αγωνίστηκε χθες στο ένα ημίχρονο του Ολυμπιακού Β’ στην Καλλιθέα.

Όπως αναμενόταν, κανονικά στην αποστολή είναι ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο Κορεάτης μέσος έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση με την επιστροφή του, μίλησε με τον προπονητή του που σκέφτεται μάλιστα να τον έχει και στο αρχικό σχήμα.

Ο Ροντινέι γυμνάστηκε κανονικά με την πρώτη ομάδα, αλλά δικαίωμα συμμετοχής θα έχει το 2023, με τον Μίτσελ να καλείται να αποφασίσει πως θα τον διαχειριστεί και αν θα τον δούμε για πρώτη φορά να παίζει στη Νίκαια, κόντρα στον Ιωνικό.