Πήρε μπροστά ο Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Πορόσο - Ποιες θα είναι οι επόμενες ανακοινώσεις

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Πήρε μπροστά ο Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Πορόσο - Ποιες θα είναι οι επόμενες ανακοινώσεις

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:00 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 03.08.2023

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει φόρα, όπως φαίνεται κι είναι έτοιμος να ανακοινώσει τη μία μεταγραφή μετά την άλλη.

Η γκρίνια των φιλάθλων του Ολυμπιακού για μεταγραφές φαίνεται πως... απομακρύνεται. Μέχρι στιγμής οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανακοινώσει την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Η αρχή έγινε με τον Βιθέντε Ιμπόρα. Η επισημοποίηση της μεταγραφής του 35χρονου Ισπανού μέσου έγινε στις 11 Ιουλίου. 

Λίγα λεπτά αργότερα στα «ερυθρόλευκα» ντύθηκε κι ο 34χρονος Ισπανός δεξιός μπακ, Χοακίν Χοσέ Μαρίν Ρουθ ή αλλιώς Κίνι. Η τρίτη μεταγραφή του Ολυμπιακού ήταν ο 29χρονος Αργεντινός αριστεροπόδαρος στόπερ, Νικολάς Φρέιρε

Πριν από μερικές ώρες κι έχοντας μπει στον Αύγουστο πλέον οι Πειραιώτες επισημοποίησαν την τέταρτη καλοκαιρινή προσθήκη στο ρόστερ τους. Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον 23χρονο αμυντικό από το Εκουαδόρ Τζάκσον Πορόσο με την μορφή δανεισμού από την Τρουά. Θυμίζουμε ότι μία ανάσα από το να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» ήταν ο Κένεντι, αλλά η μεταγραφή του «χάλασε». 

Μετά την απόκτηση του Πορόσο οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως έχουν πάρει φόρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είναι ένα βήμα από το να πιάσει Λιμάνι. Ο Ολυμπιακός κι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας τα έχουν βρει για τη μετακίνηση του 22χρονου διεθνή αμυντικού μέσου. Η συμφωνία αφορά σε πρώτη φάση δανεισμό του Αλεξανδρόπουλου έως το καλοκαίρι, με οψιόν ύψους 4 εκατ. ευρώ. 

Πέρα από τον Έλληνα μέσο ο Ολυμπιακός προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα τον 30χρονο διεθνή Μαροκινό σέντερ φορ Αγιούμπ Ελ Καμπί. Φυσικά οι Πειραιώτες φουλάρουν και για εξτρέμ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα γράφουν στην Αγγλία ο Ολυμπιακός φαίνεται πως είναι σε προχωρημένες επαφές με την Άρσεναλ για να αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού τον Μαρκίνιος.

Με βάση τα παραπάνω αλλά και έχοντας ως δεδομένο πως βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την «μάχη» του Ολυμπιακού με την Γκενκ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League αλλά και σχεδόν 20 μέρες πριν την σέντρα του πρωταθλήματος της Super League ο Αύγουστος αναμένεται να είναι «καυτός» τόσο για τους «ερυθρόλευκους» όσο και για τους φιλάθλους τους!