Μία ανάσα από τον Σέρχι Κανός ο Ολυμπιακός!
i

Σέρχι Κανός/©Photo by Julian Finney/Getty Images/Ideal Images

Μία ανάσα από τον Σέρχι Κανός ο Ολυμπιακός!

Sportal newsroom 10:23 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 30.01.2023

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως είναι μια ανάσα από την απόκτηση του 26χρονου εξτρέμ από την Μπρέντφορντ, Σέρχι Κανός.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως βρήκε τον εκλεκτό για την ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης λίγο πριν το deadline για τις μεταγραφές. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του Σέρχι Κανός.

Ο 26χρονος Ισπανός ακραίος επιθετικός ανήκει στην Μπρέντφορντ από τον Ιανουάριο του 2017, αποτελεί βασικό στέλεχος του αγγλικού συλλόγου στην πορεία έως την Premier League, στην οποία βρίσκεται την τελευταία διετία και φιγουράρει στην 8η θέση της βαθμολογίας. Σύντομα όμως αναμένεται να αποχωρήσει.

Εως τώρα ο Κανός μετράει 249 συμμετοχές, 36 γκολ και 33 ασίστ με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας ενώ ήταν εκ των ηγετών της ανόδου πρόπερσι. Τη φετινή σεζόν ωστόσο, ο χρόνος συμμετοχής του με την Μπρέντφορντ μειώθηκε, διότι αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και ήρθε σε ρήξη με τον προπονητή του Τόμας Φρανκ.

Ο παίκτης είναι στη λίστα του Ολυμπιακού αλλά και των Βαλένθια και Θέλτα, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν όπως φαίνεται το πάνω χέρι για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, ενώ έχει αγωνιστεί και στις ακαδημίες της Λίβερπουλ. Οπως επίσης είναι διεθνής με την U19 της εθνικής Ισπανίας.

Η περίπτωση του Τοβέν δεν προχώρησε για τον Ολυμπιακό, καθώς ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουντινέζε, με τους Πειραιώτες να «τρέχουν», πλέον, τις διαπραγματεύσεις με τον εξτρέμ της Μπρέντφορντ. Στη λίστα των «ερυθρόλευκων» είναι επίσης και ο Χεσέ Ροντρίγκεθ, με τον οποίο έχει μιλήσει ήδη ο Μίτσελ, ενώ στη λίστα υπάρχουν επίσης ο Ταβσάν της Ναϊμέγκεν, ο Καμπράλ της Σπόρτινγκ και ο Εμποκού που δεν υπολογίζεται στη Ρεμς.