Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον τελικό του Youth League

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον τελικό του Youth League

Sportal newsroom 17:52 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:24 - 22.04.2024

Δείτε τις επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου όσον αφορά το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για τον τελικό του Youth League με τη Μίλαν.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Οι Νέοι του Ολυμπιακού είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία. Η Κ19 των «ερυθρόλευκων» αντιμετωπίζει τη Μίλαν στον τελικό του Youth League, που θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν το απόγευμα της Δευτέρας (22/4, 19:00).

Τα «μωρά» του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου μετά την πρόκριση επί της Ναντ στη διαδικασία των πέναλτι θα διεκδικήσουν στον τελικό κόντρα στους «ροσονέρι» τον πρώτο ευρωπαϊκό τους τίτλο.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης έγιναν γνωστές οι επιλογές του του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σίνα, με τους Κ. Κωστούλα, Κουτσίδη και Πρεκατέ να αποτελούν την τριάδα των στόπερ, Κουτσουγούλας και Αλαφάκης θα είναι στις πτέρυγες, στον άξονα θα αγωνιστούν οι Μπάκουλας και Μουζακίτης, οι οποίοι μπροστά τους θα έχουν τους Παπακανέλλο και Πνευμονίδη, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Χ. Κωστούλας.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Πρεκατές, Κουτσογούλας, Μπάκουλας, Μουζακίτης, Αλαφάκης, Παπακανέλλος, Πνευμονίδης, Χ. Κωστούλας.