Θέλει να αλλάξει τη λίστα με τον αριθμό προσκεκλημένων στο Καραϊσκάκης η Μπάτσκα Τόπολα

Η Μπάτσκα Τόπολα

i

© Intime (Φωτό Αρχείου)

Θέλει να αλλάξει τη λίστα με τον αριθμό προσκεκλημένων στο Καραϊσκάκης η Μπάτσκα Τόπολα

Δημήτρης Χούπης 19:35 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:39 - 14.12.2023

Όπως αναφέρουν μέσα από τη Σερβία η Μπάτσκα Τόπολα αρνείται να βάλει δέκα άτομα στο Καραϊσκάκης και πιέζει την αστυνομία για να αλλάξει τον αριθμό των προσκεκλημένων.

Το σίριαλ για τον αριθμό των προσκεκλημένων της Μπάτσκα Τόπολα στο Καραϊσκάκης συνεχίζεται. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Mozzasport», η οποία αποκαλείται μαρτυρίες ανθρώπων της ομάδας, οι Σέρβοι δεν θέλουν να βάλουν μόνο δέκα άτομα στο γήπεδο. 

«Δεν θέλουμε να ξεχωρίσουμε κανέναν. Είμαστε μία ομάδα, αναπνέουμε όλοι μαζί και χτίζουμε αυτόν τον σύλλογο για χρόνια. Εάν είμαστε μαζί στα καλά, τότε πρέπει να είμαστε μαζί και στα κακά», αναφέρεται στο σερβικό μέσο. 

Η σερβική σελίδα μάλιστα υποστηρίζει πως οι άνθρωπο της ομάδας πιέζουν την αστυνομία προκειμένου να αλλάξει ο αριθμός της λίστας των προσκεκλημένων. Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για περίπου 130 άτομα τα οποία ανήκουν σε χορηγούς και έκαναν το ταξίδι από τη Σερβία στην Ελλάδα για να πάρουν την άδεια της αστυνομίας και να μπουν κανονικά στο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Υπενθυμίζεται ότι η Μπάτσκα Τόπολα δύο μέρες πριν από τον αγώνα είχε στείλει επιστολή στην UEFA, στην οποία αναφερόταν ότι αν δεν επιτραπεί η είσοδος των οπαδών της στο γήπεδο, δεν θα αγωνιστεί. Ακόμα η σερβική ομάδα υποστηρίζει πως έχουν δοθεί περίπου 100.000 ευρώ για τα ταξιδιωτικά εισιτήρια αλλά και τη διαμονή των οπαδών.