Δεν έχει περιθώριο να ζοριστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη, καθώς έρχεται... ανηφόρα

Παίκτες Ολυμπιακού

i

© Intime

Δεν έχει περιθώριο να ζοριστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη, καθώς έρχεται... ανηφόρα

Διονύσης Βερβελές 22:49 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:48 - 02.04.2023

Ο διπλός στόχος του Ολυμπιακού και του Μίτσελ στην αναμέτρηση με τον Άρη, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας

Να διπλασιάσει τις νίκες του στη διαδικασία των playoffs θέλει ο Ολυμπιακός, που την Κυριακή (2/4) στις 21:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» υποδέχεται τον Άρη. Η ομάδα του Μίτσελ μπήκε με το δεξί και νίκη στο Βόλο, ακολούθησε η διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Είχε το άγχος τους γι’ αυτές ο Μίτσελ και είχε δίκιο.

Είδε με την επιστροφή στη δράση, να μην υπολογίζει στον Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός μετά το φιλικό με τη Νότιο Κορέα του Χουάνγκ είχε ενοχλήσεις και τέθηκε εκτός μάχης. Πάνω που είχε επιστρέψει, έχοντας παίξει και ως βασικός στο Βόλο μάλιστα. Ήθελε ρυθμό, αλλά τώρα… άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Όταν ο διαιτητής του Ολυμπιακός - Άρης βίωσε στιγμές... Ελλάδας στην πατρίδα του (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:04 - 31.03.2023

Όταν ο διαιτητής του Ολυμπιακός - Άρης βίωσε στιγμές... Ελλάδας στην πατρίδα του (vid)

Ο Πορτογάλος διαιτητής της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Άρης, Φάμπιο Βερίσιμο, φαίνεται να γνωρίζει καλά την λέξη «επεισόδια», αφού ο ίδιος είχε σφυρίξει σε ένα παιχνίδι... ροντέο της πατρίδας του.

Η προετοιμασία για το ματς με τον Άρη, δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Λογικό με δέκα και βάλε διεθνείς και τον Μίτσελ να τους περιμένει. Επιβαρύνθηκαν για παράδειγμα και οι δύο του μέσοι, Χουάνγκ και Σαμασέκου, αλλά με τον Εμβιλά να επιστρέφει αλλά να μην είναι 100% έτοιμος, όλα είναι στο μυαλό του Μίτσελ.

Ο Ισπανός προπονητής θέλει από την ομάδα του να μπει καλά, δυνατά, να επιδιώξει να «καθαρίσει» το ματς και να κάνει την ανάλογη διαχείριση. Γνωρίζει τι τον περιμένει. Την Τετάρτη έρχεται ο ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης», την άλλη Κυριακή ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Λεωφόρο για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Κόντρα στον Άρη πάντως, δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις. Κάτω από τα δοκάρια, θα είναι ο Πασχαλάκης. Στην άμυνα, ο Παπασταθόπουλος θα έχει δίπλα του τον Μπα, δεξιά θα είναι ο Ροντινέι και αριστερά ο Ρέαμπτσιουκ. Στη μεσαία γραμμή, Χουάνγκ και Σαμασέκου έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά ο Μίτσελ θέλει να δώσει χρόνο στον Εμβιλά, ώστε να μπορεί να τον έχει περισσότερο στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Φορτούνης θα πάρει το ρόλο του επιτελικού, ενώ στα άκρα ο Κανός και ο Μασούρας δείχνουν φαβορί. Αυτό και γιατί έχασε προπονήσεις ο Μπιέλ, ενώ και ο Έλληνας εξτρέμ έδειξε καλά και με την εθνική ομάδα, σκοράροντας κιόλας. Στην κορυφή της επίθεσης, θα είναι ο Μπακαμπού, παρά το ταξίδι που είχε με την εθνική του ομάδα. Γύρισε καλά, είπε στον Μίτσελ πως είναι εντάξει και θέλει να παίξει. 

Στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Κυριακής ο Ολυμπιακός θα έχει τη βοήθεια του κόσμου του. Με την τελευταία ενημέρωση, περισσότερα από 24.000 εισιτήρια είχαν φύγει, οι «ερυθρόλευκοι» έτσι αναμένουν τη συνδρομή του κοινού τους, στην προσπάθειά τους να επιστρέψουν και να κατακτήσουν και το φετινό πρωτάθλημα.

Τα εκδοτήρια στο «Καραϊσκάκης» θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 το πρωί, ως και την ώρα της σέντρας (21:00) του ματς. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 10, 15, 20, 30, 40, 50, 100 (VIP) και 150 (VVIP).