Αμφίβολος ο Έσε για το ντέρμπι, μέσα ο Αλεξανδρόπουλος

Παίκτες Ολυμπιακού

i

© Intime

Αμφίβολος ο Έσε για το ντέρμπι, μέσα ο Αλεξανδρόπουλος

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:58 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 22.10.2023

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν γνωστοποίησε την αποστολή για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό και οι επιλογές του Ισπανού τεχνικού αναμένονται με έντονο ενδιαφέρον.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» (22/10, 19:30) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League και σε ένα ντέρμπι με έπαθλο την κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα. 

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 19 πόντους και στο +3 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και σήμερα καλείται να δώσει συνέχεια στο αήττητο εγχώριο σερί που «τρέχει» από το ξεκίνημα της σεζόν.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, να θυμίσουμε πως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν ανακοίνωσε αποστολή, με αποτέλεσμα να μην γίνουν γνωστοί οι παίκτες στους οποίους υπολογίζει. Ένα από τα μεγάλα ζητήματα αποτελεί η κατάσταση του Νικολάς Φρέιρε, η οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη.

Επίσης, εκπλήξεις αναμένονται στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Είναι πολύ πιθανό ο Αλεξανδρόπουλος να πάρει φανέλα βασικού αντί του Έσε, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Το συγκεκριμένο ντέρμπι αποτελεί μία πρόκληση για τον Έλληνα νεαρό μέσο, ο οποίος θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα στην οποία μεγάλωσε.

Όσον αφορά στις άλλες θέσεις, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Αριστερά ο Ορτέγκα και δεξιά ο Ροντινέι. Στο κέντρο της άμυνας, αναμένεται να αγωνιστούν ο Ρέτσος με τον Ντόη και στη μεσαία γραμμή το δίδυμο θα αποτελείται από τους Καμαρά και Αλεξανδρόπουλο. Τέλος, την τριάδα πίσω από τον Ελ Κααμπί ο οποίος θα βρίσκεται στην «αιχμή του δόρατος» θα απαρτίζουν οι Φορτούνης, Ποντένσε και Μασούρας.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal! Live Streaming το pre game του ντέρμπι των «αιωνίων» με όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!