Το παζλ των στόπερ του Ολυμπιακού

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Το παζλ των στόπερ του Ολυμπιακού

Διονύσης Βερβελές 14:45 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 21.10.2023

Τα δεδομένα ενόψει ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Γουέστ Χαμ…

Θέλοντας και μη, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ «βλέπει» μαζί τα δύο επόμενα ματς. Ίσως και γιατί μπορούν να κρίνουν πολλά, σε πρωτάθλημα Ελλάδας και Europa League. Αρχικά, το ντέρμπι των αιωνίων. Μετά, η μάχη με την Γουέστ Χαμ για την 3η αγωνιστική στην Ευρώπη. Βασικότατο ζήτημα, η διαχείριση των κεντρικών αμυντικών. 

Κι εδώ υπάρχουν δύο θέματα. Το κύριο, ο Νίκολας Φρέιρε. Ο Αργεντίνος θέλει να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μόνο που δεν ήταν απλός ο μυϊκός του τραυματισμός και χρειάζεται την ανάλογη προσοχή. Ίσως και γι’ αυτό δεν έχει μπει ακόμη στο 100% ρυθμού των προπονήσεων της ομάδας. Μπορεί να παίξει με… μιάμιση προπόνηση κόντρα στους «πράσινους». 

Δεν φαίνεται το πιο πιθανό σενάριο, από τη στιγμή που ως την Πέμπτη δεν μπόρεσε να προπονηθεί… Από την άλλη, δεδομένη για την Πέμπτη, είναι η απουσία του Ντόι. Αποβλήθηκε στο ματς με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία, άρα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. 

Αυτό, με τα τωρινά δεδομένα, σημαίνει πως διαθέσιμοι για την Πέμπτη, είναι ο Ρέτσος και ο Πορόζο. Και περιμένοντας τον Φρέιρε. Ίσως και γι’ αυτό δεν πάει σε επιλογή ρίσκου ο Μαρτίνεθ. Θέλει να προσέξει, για να έχει και την Πέμπτη. 

Δεν το… παρατάει το ματς, ξέρει ότι δεν παίζει ο Ντόι, ενώ και η περίπτωση του Ρέτσου δεν είναι απλή. Ο Έλληνας στόπερ, πήρε ματς με την εθνική, καλείται να σηκώσει το βάρος της «ερυθρόλευκης» άμυνας τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και με την Γουέστ Χαμ. Συμπερασματικά, ο Μαρτίνεθ θα περιμένει τον Φρέιρε όπως και να ‘χει. 

Ποια ήταν τα παράπονα του Ολυμπιακού από τον διαιτητή VAR στο ματς με την ΑΕΚ, που ορίστηκε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:46 - 19.10.2023

Ποια ήταν τα παράπονα του Ολυμπιακού από τον διαιτητή VAR στο ματς με την ΑΕΚ, που ορίστηκε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ιταλός VAR Πιτσίνι ήταν ρέφερι στο ματς των playoffs Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-3 και τώρα ορίστηκε και με τον Παναθηναϊκό. Για ποιες φάσεις φώναζαν οι Πειραιώτες.

Αυτή τη στιγμή, αν διάλεγε, θα βλέπαμε Ρέτσο-Ντόι με Παναθηναϊκό και Ρέτσο-Φρέιρε με Γουέστ Χαμ. Με την ελπίδα βέβαια για τον Ισπανό κόουτς, πως δεν θα υπάρξει επιπρόσθετο πρόβλημα…