Αποκάλυψη για κρούση σε Σέρβο διαιτητή να σφυρίξει το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, αλλά προέκυψε ο Μαρέσκα

Ο Γιοβάνοβιτς στο ματς Ατρόμητος - ΑΕΚ το 2019.

i

©intime

Αποκάλυψη για κρούση σε Σέρβο διαιτητή να σφυρίξει το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, αλλά προέκυψε ο Μαρέσκα

Sportal newsroom 18:30 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:34 - 19.10.2023

Οι Σέρβοι υποστηρίζουν ότι ήρθε αίτημα από την Ελλάδα για να σφυρίξει ο Σέρτζαν Γιοβάνοβιτς το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι διαιτητής στο κυριακάτικο ντέρμπι Ολυμπιακός Παναθηναϊκός θα είναι ο Ιταλός Φάμπιο Μαρέσκα.

Αυτό το γεγονός συν τον ορισμό του Ιταλού Πιτσινίνι στο VAR προκάλεσε την έκρηξη των Πειραιωτών. Κι ακολούθησε η απάντηση της ΕΠΟ.

Στη Σερβία, ωστόσο, αποκαλύπτουν κρούση στην ομοσπονδία της χώρας, ώστε ο διαιτητής Σέρτζαν Γιοβάνοβιτς να σφυρίξει το κυριακάτικο ελληνικό ντέρμπι. Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα του sportal.rs

«Το μεγάλο ελληνικό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 19:30, θα διαιτητεύσει διαιτητής από τη Σερβία. Η Επιτροπή Διαιτητών του FSS έλαβε αίτημα από την Ελλάδα να διευθύνει τον αγώνα διαιτητής από τη Σερβία.

Ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή πρώτος στον πίνακα με τρεις βαθμούς περισσότερους από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και πέντε βαθμούς περισσότερους από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Όπως έχουν τώρα τα πράγματα, τον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός θα μπορούσε να διαιτητεύσει ο Σέρτζαν Γιοβάνοβιτς, εξαιτίας του οποίου ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε πρόσφατα μποϊκοτάζ στο ντέρμπι, το οποίο αργότερα ακυρώθηκε.

Ο Σέρτζαν Γιοβάνοβιτς είναι ο κορυφαίος διαιτητής στο ποδόσφαιρό μας κι έχει ήδη σφυρίξει ελληνικούς συλλόγους το 2019 και το 2020, όταν απένειμε δικαιοστύνη στους αγώνες Ατρόμητος - ΑΕΚ (0-1) και ΑΕΛ - ΠΑΟΚ (1-2).

Παραδοσιακά, η μονομαχία του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό διεξάγεται από ξένους, οπότε φέτος την άνοιξη το ελληνικό ντέρμπι διαιτήτευσε ο διαβόητος Γερμανός Φέλιξ Μπριχ .

Ο διαιτητής του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός είχε υποπέσει σε απίθανο και αδικαιολόγητο λάθος σε ματς του ΟΦΗ (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:58 - 19.10.2023

Ο διαιτητής του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός είχε υποπέσει σε απίθανο και αδικαιολόγητο λάθος σε ματς του ΟΦΗ (vid)

Ο Φάμπιο Μαρέσκα που θα διευθύνει το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός είχε εμπλακεί σε ένα απίστευτο διαιτητικό λάθος στο ματς του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Δεν υπάρχουν Σέρβοι στον Ολυμπιακό αυτή τη σεζόν, αλλά ο σύλλογος έχει μια αδελφική σχέση σε οπαδικό επίπεδο με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ εκπρόσωποί μας στον Παναθηναϊκό είναι ο προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες Φίλιπ Μλαντένοβιτς και Φίλιπ Τζούριτσιτς».