Συμφώνησε με Ελ Καμπί ο Ολυμπιακός - Το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα

Αγιούμπ Ελ Καμπί

i

© © Photo by Noushad Thekkayil/NurPhoto via Getty Images

Συμφώνησε με Ελ Καμπί ο Ολυμπιακός - Το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:15 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:22 - 04.08.2023

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Αγιούμπ Ελ Καμπί, ο οποίος θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή των Πειραιωτών. Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός... πήρε φόρα όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι και το νέο του απόκτημα ακούει στο όνομα Αγιούμπ Ελ Καμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός συμφώνησε με τους Πειραιώτες και πλέον μένει να περάσει τα ιατρικά και να υπογράψει.

Ο έμπειρος φορ αναμένεται να έρθει το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του. Στόχος του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ο ποδοσφαιριστής να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην προετοιμασία της ομάδας, ούτως ώστε να είναι έτοιμος για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των «ερυθρόλευκων».

Ο Ελ Καμπί έμεινε ελεύθερος πριν από λίγο καιρό από την Αλ Σαντ του Κατάρ, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην τουρκική Χατάισπορ. Τη διετία, όπου φόρεσε τη φανέλα της, είχε 26 γκολ σε 53 συμμετοχές. 

Ο Αλεξανδρόπουλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

Πριν από λίγες ώρες, ο Ολυμπιακός ενίσχυσε τη μεσαία του γραμμή με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μάλιστα, οι Πειραιώτες πρόσθεσαν οψιόν αγοράς στη συμφωνία, η οποία ισχύει για το επόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση τους οι «ερυθρόλευκοι» ανέφεραν ότι: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς μέσου, Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου. Γεννημένος στις 26 Νοεμβρίου 2001, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, με απολογισμό τρεις συμμετοχές στο Champions League, έξι στο Πρωτάθλημα, τρεις στο Λιγκ Καπ και μία στο Κύπελλο. Ο Πορόσο έκανε αφίσα τα μαρκαρίσματα του σε Μέσι και Νεϊμάρ! SUPER LEAGUE Ο Πορόσο έκανε αφίσα τα μαρκαρίσματα του σε Μέσι και Νεϊμάρ!

«Η Τραμπζονσπόρ προσφέρει δύο εκατ. ευρώ και τον Σιώπη στον Ολυμπιακό για τον Μασούρα - Όχι από τους Πειραιώτες»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:48 - 04.08.2023

«Η Τραμπζονσπόρ προσφέρει δύο εκατ. ευρώ και τον Σιώπη στον Ολυμπιακό για τον Μασούρα - Όχι από τους Πειραιώτες»

Ο Γιώργος Μασούρας αποτελεί διακαή πόθο της Τραμπζονσπόρ, η οποία είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό στο οικονομικό κομμάτι.

 Προτού πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Πορτογαλίας, τον Αύγουστο του 2022, πρόλαβε να κάνει δύο συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό σε Super League και προκριματικά Conference League. Με τον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε συνολικά 77 συμμετοχές και κατέκτησε ένα Κύπελλο. Εχει φορέσει επτά φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, ενώ έχει εκπροσωπήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε επίπεδο U16, U17, U19 και U21».