Ενοχλημένη η ΠΑΕ Ολυμπιακός με την στάση του βουλευτή Πειραιά, Κώστα Κατσαφάδου, στη συνάντηση για το ευρωπαϊκό Super Cup

Γεώργιος Καραϊσκάκης

i

© Intime

Ενοχλημένη η ΠΑΕ Ολυμπιακός με την στάση του βουλευτή Πειραιά, Κώστα Κατσαφάδου, στη συνάντηση για το ευρωπαϊκό Super Cup

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:35 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:31 - 04.08.2023

Με αφορμή τον επερχόμενο τελικό του UEFA Super Cup και τις ετοιμασίες στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός εξέφρασε την ενόχληση του για την στάση του κ. Κατσαφάδου, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία -μεταξύ άλλων- των Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου, εκπροσώπου του Ολυμπιακού κ. Βερνίκου και εκπροσώπου του σταδίου κ. Βασιλειάδη.

Στις 16 Αυγούστου, όλα τα φώτα των ποδοσφαιρόφιλων κι όχι μόνο θα είναι στραμμένα στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη για ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο επί ελληνικού εδάφους, το Super Cup. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κατέκτησε το πρώτο της Champins League κόντρα στην Ίντερ, ενώ από την άλλη ο σύλλογος της Ισπανίας έκανε το... καθήκον του και πήρε σπίτι του για ακόμη μία φορά το αγαπημένο του Europa League.

Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επιλέχθηκε από την UEFA για να φιλοξενήσει το σπουδαίο αυτό γεγονός. Μια αναμέτρηση με αίγλη και μεγάλη απήχηση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, που στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας στην Ελλάδα. Επομένως, όλα πρέπει να είναι έτοιμα μέχρι τις 16 Αυγούστου, προκειμένου το αποτέλεσμα της διοργάνωσης να είναι άρτιο. Σε αυτή τη λογική, ήταν αναγκαίες ορισμένες βελτιώσεις στο Φαληρικό γήπεδο. Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες και συνεχίζονται πυρετωδώς.

Με αφορμή τον επερχόμενο ευρωπαϊκό τελικό, πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανάμεσα σε όλους τους ιθύνοντες, στην οποία παρέστησαν τα τρία μέρη που σύμφωνα με το μνημόνιο που έχει υπογραφεί διοργανώνουν τον τελικό. Από την πλευρά της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ωστόσο υπήρξαν παράπονα σε ότι αφορά την στάση του κ. Κατσαφάδου, ο οποίος εκλέγεται στον Πειραιά,

Δελτίο Τύπου ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Έγινε χθες Πέμπτη 3 Αυγούστου μια συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με αντικείμενο τον τελικό του UEFA Super Cup που διεξάγεται στις 16 Αυγούστου στο «Γεώργιος Καραισκάκης».

Στην συνάντηση αυτή πέρα από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και βουλευτή Πειραιά κ. Κώστα Κατσαφάδο και τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., παρέστησαν τα τρία μέρη που σύμφωνα με το μνημόνιο που έχει υπογραφεί διοργανώνουν τον τελικό.

Δηλαδή εκπρόσωποι της UEFA, εκπρόσωπος του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» (ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Σταδίου κ. Βασίλης Βασιλειάδης) και εκπρόσωπος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων κ. Κώστας Βερνίκος).

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο κ. Κατσαφάδος που εκλέγεται στον Πειραιά, δεν ανέφερε τους εκπροσώπους του «Γ. Καραϊσκάκης» και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην ενημέρωση που έκανε για την συνάντηση από τα social media.

Μπακογιάννης: «Τεράστια ευκαιρία για την Ελλάδα το Super Cup, να φιλοξενήσει και ο Βοτανικός ευρωπαϊκό τελικό» (gallery)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:40 - 18.07.2023

Μπακογιάννης: «Τεράστια ευκαιρία για την Ελλάδα το Super Cup, να φιλοξενήσει και ο Βοτανικός ευρωπαϊκό τελικό» (gallery)

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, στην κοινή συνέντευξη Τύπου για το Super Cup 2023 ανέφερε ότι στόχος είναι να γίνει ευρωπαϊκός τελικός και στον Βοτανικό, όταν εκείνος θα είναι έτοιμος.

Είναι ντροπιαστική αυτή η συμπεριφορά για κάποιον που έλκει την πολιτική του δύναμη και απολαμβάνει υπουργικούς θώκους με την υποστήριξη των Πειραιωτών.

Ελπίζουμε στο μέλλον να είναι πιο προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του.