Συνεχίζονται τα έργα στο Καραϊσκάκη

Συνεχίζονται τα έργα στο Καραϊσκάκη

Διονύσης Βερβελές 22:51 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:51 - 12.07.2023

Στο ρυθμό του τελικού του Super Cup μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη.

Αρκετές αλλαγές θα δει το επόμενο διάστημα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο κόσμος. Αφορμή αποτέλεσε ο τελικός του Super Cup, καθώς στις 16 Αυγούστου στο γήπεδο που χρησιμοποιεί ως έδρα εδώ και 19 χρόνια ο Ολυμπιακός, θα μπουν στη σέντρα Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη

Μπήκαν τα συνεργεία στο «Καραϊσκάκης»

Όπως έχουμε επισημάνει και σε σχετικό ρεπορτάζ στο παρελθόν, η UEFA έχει κάνει την επιθεώρησή της και ζήτησε να πραγματοποιηθούν ορισμένες αλλαγές. Ήδη έτσι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχουν μπει συνεργεία, όπου προχωρούν στη υλοποίηση των αλλαγών, με στόχο το γήπεδο να είναι πανέτοιμο για να φιλοξενήσει αυτό το μεγάλο γεγονός, με την UEFA άλλωστε να δίνει το βάρος. 

Άδειο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Ήδη στο «Καραϊσκάκης» έχουν παρευρεθεί και οι πρώτοι εθελοντές για τον τελικό του Super Cup, που αναμένεται το βράδυ της 16ης Αυγούστου να βοηθήσουν με τη σειρά τους. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες μας, στο γήπεδο δεν θα γίνουν μόνο αλλαγές από την UEFA, καθώς και οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζουν δικές τους.

«Κλειδί» βέβαια πάντα, θα είναι και ο πρώτος αγώνας των προκριματικών του Europa League. Θυμίζουμε πως δεν μπαίνει κλειδάριθμος για τα ματς αυτά. Έτσι, είναι υπαρκτό το σενάριο 16 Αυγούστου να γίνει ο τελικός του Super Cup και στις 17 ο Ολυμπιακός να παίξει τη ρεβάνς, με τον ηττημένο της σειράς Γκενκ-Σερβέτ.

Κάτι που σημαίνει ότι οι υπάλληλοι του γηπέδου θα… ξημερώσουν στο γήπεδο, ώστε μετά την απονομή του Super Cup να είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει τον ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού

Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για τον τελικό του Super Cup στο «Γ. Καραϊσκάκης» - Πως μπορείτε να προμηθευτείτε
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:42 - 06.07.2023

Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για τον τελικό του Super Cup στο «Γ. Καραϊσκάκης» - Πως μπορείτε να προμηθευτείτε

Η UEFA γνωστοποίησε την έναρξη της διάθεσης εισιτηρίων για τον τελικό του Super Cup ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Σεβίλλη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Γ.Καραϊσκάκης» στις 16 Αυγούστου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται ακόμη περισσότερες εργασίες στο «Καραϊσκάκης», που θα έχουν να κάνουν και με τον περιβάλλοντα χώρο φυσικά. Σίγουρα οι πρώτες εικόνες, θα χαροποιήσουν και τους φίλους του Ολυμπιακού που θα δουν σε αρκετά σημεία μια διαφορετική οπτική.