Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup (vid)

Γεώργιος Καραϊσκάκης

i

© Intime

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:08 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 02.08.2023

Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα φιλοξενήσει τον τελικό του Super Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη. Οι εργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς στο Φαληρικό γήπεδο, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα μέχρι τις 16 Αυγούστου για το σπουδαίο αυτό γεγονός στη χώρα μας.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το Champions League, η Σεβίλλη πανηγύρισε το Europa League και οι δυο τους θα συγκρουστούν στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup. Μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στον Πειραιά.

Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επιλέχθηκε από την UEFA για να φιλοξενήσει το σπουδαίο αυτό γεγονός. Μια αναμέτρηση με αίγλη και μεγάλη απήχηση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, που στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας στην Ελλάδα. Επομένως, όλα πρέπει να είναι έτοιμα μέχρι τις 16 Αυγούστου, προκειμένου το αποτέλεσμα της διοργάνωσης να είναι άρτιο.

Σε αυτή τη λογική, ήταν αναγκαίες ορισμένες βελτιώσεις στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες και συνεχίζονται πυρετωδώς, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Το «Γ. Καραϊσκάκης» επιλέχθηκε για τη φιλοξενία της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης, όπου παίκτες και προπονητές παγκόσμιου βεληνεκούς θα δώσουν το παρών, σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά.

Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για τον τελικό του Super Cup στο «Γ. Καραϊσκάκης» - Πως μπορείτε να προμηθευτείτε
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:42 - 06.07.2023

Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για τον τελικό του Super Cup στο «Γ. Καραϊσκάκης» - Πως μπορείτε να προμηθευτείτε

Η UEFA γνωστοποίησε την έναρξη της διάθεσης εισιτηρίων για τον τελικό του Super Cup ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Σεβίλλη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Γ.Καραϊσκάκης» στις 16 Αυγούστου.

Όλες οι υπηρεσίες του γηπέδου είναι σε εγρήγορση, έτσι ώστε να μην υπάρξει καμία εκκρεμότητα μέχρι την ημέρα που θα πρέπει να παραδοθεί στην UEFA για την διοργάνωση του τελικού.