Δίνει 10 εκατομμύρια ευρώ για Λιβάκοβιτς η Σεβίλλη

Ντομινίκ Λιβάκοβιτς

i

©printscreen

Δίνει 10 εκατομμύρια ευρώ για Λιβάκοβιτς η Σεβίλλη

Κωνσταντίνος Ζήκος 21:45 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:58 - 01.08.2023

Στο πρόσωπο του τερματοφύλακα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ντομινίκ Λιβάκοβιτς, ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γιασίν Μπόνο η Σεβίλλη, με τον Μαροκινό να βρίσκεται στη «πόρτα της εξόδου».

Ακόμα μία πρόταση έφτασε στα γραφεία της πιθανής αντιπάλου της ΑΕΚ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Champions League και αυτή αφορά ξανά ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία των Κροατών. Η Σεβίλλη σύμφωνα με πληροφορίες του «tuttomercatoweb» κατέθεσε προσφορά ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ντομινίκ Λιβάκοβιτς, βλέποντας σε εκείνον τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μπόνο

Ο Μπόνο αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα της Ανδαλουσίας και έτσι το «ντόμινο» καλεί στην Ισπανία τον Λιβάκοβιτς. Για τον 28χρονο Κροάτη έχει δείξει ουσιαστικό ενδιαφέρον και η Φενέρμπαχτσε, η οποία μάλιστα είχε προχωρήσει αρκετά τις διαδικασίες για την απόκτηση του. Το σίγουρο είναι ότι η Ντινάμο δεν βιάζεται να παραχωρήσει τον βασικό της τερματοφύλακα, αφού ιδανικά θα τον ήθελε και για τα ερχόμενα παιχνίδια απέναντι στην ΑΕΚ.

Για τον παίκτη, έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει και η Σέλτικ που παρουσιαζόταν μάλιστα έτοιμη το προηγούμενο χρονικό διάστημα να ισοφαρίσει την πρόταση της Φενέρ, ώστε να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη.

Είναι δεδομένο ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο η Ντινάμο δεν θέλει να παραχωρήσει τους πιο κομβικούς παίκτες της, όπως είναι πέρα από τον Λιβάκοβιτς, ο Ιβάνουσετς και ο Σούταλο που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών σημαντικών ευρωπαϊκών ομάδων.

Ένας λιγότερος κόντρα στην ΑΕΚ: Η Φιορεντίνα έκανε πρόταση για τον βασικό κεντρικό αμυντικό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

19:50 - 26.07.2023

Ένας λιγότερος κόντρα στην ΑΕΚ: Η Φιορεντίνα έκανε πρόταση για τον βασικό κεντρικό αμυντικό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (vid)

Για τον Γιοσίπ Σούταλο, βασικό κεντρικό αμυντικό της Ντιναμό Ζάγκρεπ, πιθανότερης αντιπάλου της ΑΕΚ στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε πρόταση η Φιορεντίνα σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Η προοπτική των ομίλων του Champions League όπως είναι λογικό αποτελεί προτεραιότητα για τους Κροάτες και δεν επιθυμούν να διαταράξουν την ισορροπία εντός της ομάδας τη δεδομένη χρονική στιγμή.