Βρούτσης: «Ιστορικές στιγμές για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό»

Γιάννης Βρούτσης

i

© intime

Βρούτσης: «Ιστορικές στιγμές για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:51 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:56 - 19.04.2024

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, έστειλε το δικό του μήνυμα για τις επιτυχίες του Ολυμπιακού σε Conference και Youth League.

Ονειρικές στιγμές ζουν οι φίλοι του Ολυμπιακού!

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ πανηγύρισε το βράδυ της Πέμπτης (18/4) μία ιστορική πρόκριση μέσα στην Πόλη. Η Φενέρμπαχτσε πήρε τη νίκη στα 120 λεπτά (1-0) κι έστειλε το ματς στη διαδικασία των πέναλτι (στο Φάληρο είχε ηττηθεί με 3-2). Στη «ρώσικη ρουλέτα», ο Τζολάκης έπιασε τα τρία, ενώ έπεσε στη σωστή πλευρά στα 4/5 πέναλτι της Φενέρ, με αποτέλεσμα να ηγηθεί της «ερυθρόλευκης» προσπάθειας και να στείλει τους Πειραιώτες στους «4» της διοργάνωσης.

Πριν από λίγες ώρες σημειώθηκε ακόμη μία «ερυθρόλευκη» επιτυχία.

Η Κ19 των Πειραιωτών κοντραρίστηκε με τη Ναντ στον ημιτελικό του UEFA Youth League και για 90 λεπτά έμεινε «άσφαιρη» (0-0), με αποτέλεσμα το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης να κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, οι ερυθρόλευκοι αποδείχτηκαν πιο εύστοχοι, ο νεαρός γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Άντζελο Σίνα, «ντύθηκε» Τζολάκης κι έτσι ήρθε αυτή η σπουδαία νίκη στη «ρώσικη ρουλέτα» (3-1).

Με αφορμή αυτές τις δύο μεγάλες προκρίσεις, ο Γιάννης Βρούτσης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media κι έκανε λόγο για «ιστορικές στιγμές για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό».

«Ιστορικές στιγμές για ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό. Έπειτα από την πρόκριση στους "4" του Conference League μέσα στην Πόλη, οι μικροί του πέρασαν στον τελικό της προσεχούς Δευτέρας στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων. Συγχαρητήρια & θερμές ευχές για κατάκτηση των τροπαίων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτή υπουργός Αθλητισμού.