Καραπαπάς: «Ο στόχος είναι 20.000 διαρκείας»

Καραπαπάς: «Ο στόχος είναι 20.000 διαρκείας»

Sportal newsroom 11:37 - 25.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:07 - 25.05.2023

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κωνσταντίνος Καραπαπάς αναφέρθηκε στα διαρκείας, αλλά και στη συμμετοχή της ομάδας στο Europa League.

Ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας, ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Europa League.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αναρωτήθηκε αρχικά χαμογελώντας που έγινε ο τελικός Κυπέλλου ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και στη συνέχεια τόνισε τη σημασία της διοργάνωσης:

«Πού έγινε ο τελικός; Το Europa League μοιάζει σαν το Champions League αν δείτε τις ομάδες. Θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον ο κόσμος και μας δίνει και μία άνεση ημερών στην προετοιμασία της ομάδας.

Ήταν καλύτερη εξέλιξη αυτή όπως πήγε η χρονιά, είναι δύσκολο να μπεις και στους ομίλους, αλλά θα έχουμε καλή ομάδα και θα πάμε καλά».

Για τον στόχο στα διαρκείας είπε: «Ο στόχος είναι κοντά στις 20.000. Θέλουμε να υπάρχουν κι ελεύθερα εισιτήρια. Δεν μπορούμε να δεσμεύσουμε το γήπεδο θα έχουμε φιλοξενούμενους στην Ευρώπη».

Για το αν μπορεί να απελευθερωθεί ένα διαρκείας όταν κάποιος δεν έρχεται στο γήπεδο: «Εδώ και χρόνια κάνουμε αυτή τη κουβέντα, γιατί χάνονται έσοδα και δεν φαίνεται και γεμάτο το γήπεδο.

Είναι ζήτημα εφορίας και πως μπορεί να επανεκδοθεί εισιτήριο. Αλλά τώρα γίνονται όλα ηλεκτρονικά. Στις συζητήσεις που έχουμε, διότι για να ευλογήσουμε τα γένια μας, τις 9 στις 10 φορές, εμείς ξεκινάμε τις παραγωγικές διαδικασίες για το ποδόσφαιρο, ψάχνουμε λύση».