Ο Καρβαλιάλ σκέφτεται και τη διαχείριση του Έσε

Έσε

i

©INTIME

Ο Καρβαλιάλ σκέφτεται και τη διαχείριση του Έσε

Διονύσης Βερβελές 08:48 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:48 - 31.01.2024

Ο Αργεντίνος μέσος πήρε ανάσες με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως, όταν έλειψε από το κέντρο υπήρξαν «θέματα».

Στο ματς που πήρε ο Ολυμπιακός τους τρεις βαθμούς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη τη στιγμή των αλλαγών φάνηκε ότι υπήρξε ένα κενό στο κέντρο το οποίο ήταν αρκετό για να το εκμεταλλευτεί ο αντίπαλος. 

Συγκεκριμένα, όταν ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Κάρλος Καρβαλιάλ, αποφάσισε να βγάλει τον Σαντιάγκο Έσε από το χώρο του κέντρου δημιουργήθηκε «θέμα» στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε τους χώρους που έψαχνε. Αποτέλεσμα αυτού ο «Άγιαξ της Ηπείρου» να μπορέσει να μειώσει στο σκορ σε 2-1 και μετά οι «ερυθρόλευκοι» να χρειαστεί να... τσιτώσουν και πάλι για να φτάσουν στο τελικό 3-1. 

Έτσι ήρθε μία νίκη και πάλι με άγχος για την ομάδα, αφού όταν έγινε το 2-1 στο ματς χάθηκε η σιγουριά που υπήρχε πριν, με το 2-0. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ προφανώς και δεν... τρελάθηκε και άφησε την ομάδα χωρίς επί της ουσίας καθαρό «κόφτη» στο κέντρο. Αυτό το οποίο σκέφτηκε ήταν η διαχείριση που χρειάζεται ο Έσε

Ο Αργεντίνος μέσος είναι μέχρι τώρα από τους ποδοσφαιριστές που έχει αρκετά ματς στα πόδια του αλλά και από τα περισσότερα λεπτά συμμετοχών. Έχει αγωνιστεί σε 25 ματς των «ερυθρόλευκων» και μετρά έως τώρα 2.030 λεπτά. Χαρακτηριστικό πως ο Μασούρας έχει τα περισσότερα ματς, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί σε 31 αγώνες, όμως έχει λιγότερα λεπτά από τον Έσε αφού έχει παίξει 2.014 λεπτά. 

Έτσι και ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται ότι θα πρέπει να δίνει όποτε μπορεί ανάσες στον Έσε, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη και από νωρίς έχει πάρει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Και από τη στιγμή που έρχεται περίοδος με συνεχόμενα δυνατά παιχνίδια, τον θέλει «φρέσκο» για να μπορεί να πάρει απ' αυτόν ό,τι καλύτερο γίνεται. 

Οπότε είναι λογικό και ο Καρβαλιάλ στο 2-0 επί του ΠΑΣ να σκέφτηκε το επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και για αυτό θέλησε να ξεκουράσει όσο γινόταν τον Έσε. Τα πράγματα, όμως, μέσα στο γήπεδο όταν βγήκε ο Αργεντίνος δεν κύλησαν έτσι όπως θα έπρεπε, αφού δημιουργήθηκε κενό στο κέντρο και ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν το άφησε ανεκμετάλλευτο. 

Ούτε λόγος να… σβήσει στη Λεωφόρο, ίσως την ερχόμενη αγωνιστική με τον ΟΦΗ αν μπορέσει να το κάνει. Βλέπετε μετά ακολουθεί μία εβδομάδα με δύο ματς κόντρα στη Φερεντσβάρος και ενδιάμεσα ο ΠΑΟΚ…