Ο Μασούρας έχει παράδοση με τον Άρη κι απειλεί τον Τζόλε (vid)

Μασούρας

i

© Intime

Ο Μασούρας έχει παράδοση με τον Άρη κι απειλεί τον Τζόλε (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 09:55 - 02.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:56 - 02.04.2023

Ο Γιώργος Μασούρας με τον Ολυμπιακό κόντρα στον Άρη έχει σημειώσει οκτώ γκολ, τα μισά σε αγώνες για τα play offs.

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή υποδέχεται τον Άρη και η δεύτερη σερί νίκη στα play offs είναι μονόδρομος για τους Πειραιώτες, ώστε να μείνουν κοντά στην κορυφή. Οι Πειραιώτες μετρούν φέτος ήδη δύο νίκες στο Φάληρο με 1-0, για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και το Κύπελλο. 

Οι νίκες τους μετά την ήττα στη Θεσσαλονίκη, στο τελευταίο ματς του Κορμπεράν είναι τρεις, αν προσθέσουμε και το 0-1 στη ρεβάνς του Κυπέλλου. Συνολικά, ο Ολυμπιακός έχει πέντε συνεχόμενες νίκες εντός έδρας με τον Άρη, ενώ τελευταία φορά που οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν εκτός έδρας ήταν τη σεζόν 2001-02 με 1-0, αλλά στο ΟΑΚΑ. 

Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό στα ματς με τον Άρη από το νυν έμψυχο δυναμικό είναι ο Γιώργος Μασούρας. Ο διεθνής άσος έχει σκοράρει οκτώ φορές κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης σε 19 ματς. Ο παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς είναι ο πρώτος σκόρερ συνολικά για τον Ολυμπιακό στις αναμετρήσεις με τον Άρη. Έχει δέκα γκολ σε 21 συμμετοχές εναντίον των Θεσσαλονικέων. 

Στα 6 γκολ κόντρα στον Άρη σταμάτησε ο Αλέκος Αλεξανδρής και στα πέντε ο Χασάν. Από τους παίκτες που ανήκουν τώρα στους «ερυθρόλευκους» πέντε γκολ κόντρα στον Άρη έχει και ο Ελ Αραμπί σε 16 αγώνες. 

Ολυμπιακός για τους ορισμούς των διαιτητών: «Οι άνθρωποι είναι εντολοδόχοι, ανίκανοι και πρέπει να πάνε σπίτια τους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:31 - 30.03.2023

Ολυμπιακός για τους ορισμούς των διαιτητών: «Οι άνθρωποι είναι εντολοδόχοι, ανίκανοι και πρέπει να πάνε σπίτια τους»

Με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός έκανε γνωστή τη δυσαρέσκειά του για τους ορισμούς των διαιτητών στη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Το αξιοσημείωτο για τον Μασούρα είναι ότι έχει τέσσερα γκολ εκτός έδρας με τον Άρη και τέσσερα στο Φάληρο. Στο γήπεδο του Ολυμπιακού ήταν αυτός που υπέγραψε τη νίκη με 1-0 στην κανονική διάρκεια, με γκολ στο 46' κι ενώ μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο. Επίσης, τα μισά από τα οκτώ γκολ, ο Μασούρας τα έχει πετύχει σε αναμετρήσεις για play offs. 

Ο διεθνής εξτρέμ είχε βρει δίχτυα και στον αγώνα του πρώτου γύρου με 2-1, αλλά ο Άρης ανέτρεψε το σκορ κι επικράτησε 2-1 με τα γκολ των Πάλμα και Μαντσίνι. Ο Μασούρας με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει 46 γκολ και τα οκτώ είναι επί του Άρη. Αυτά είναι και τα περισσότερα που έχει σημειώσει κόντρα σε ελληνική ομάδα. Στα επτά έχει σταματήσει στα ματς με Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΛ. 

Η διαφορά είναι ότι με τον Παναιτωλικό τα δύο από τα επτά γκολ τα πέτυχε ως παίκτης του Πανιωνίου, ενώ με τη Λάρισα πέτυχε τα τρία από τα επτά γκολ με τη φανέλα της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Να τονίσουμε ακόμα ότι από το ρόστερ του Ολυμπιακού δίχτυα σε αγώνες με τον Άρη έχουν βρει και οι Γκάρι Ροντρίγκες, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σισέ.