Αποχώρησε ο Μεντιλίμπαρ από το «Γ. Καραϊσκάκης» - Απομένει η ανακοίνωση (vid)

Αποχώρησε ο Μεντιλίμπαρ από το «Γ. Καραϊσκάκης» - Απομένει η ανακοίνωση (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:09 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:11 - 10.02.2024

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποχώρησε από το «Γ. Καραϊσκάκης» κι ανακοινώνεται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έφυγε από το «Γ. Καραϊσκάκης» μιάμιση ώρα μετά τη νίκη του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο 63χρονος Βάσκος τεχνικός ήρθε σήμερα στην Αθήνα και το απόγευμα βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να πάρει γεύση από το γήπεδο, τα αποδυτήρια και φυσικά να δει τον Ολυμπιακό κόντρα στους Κρητικούς. Ο ίδιος είχε, παράλληλα, χειραψία με τον μεγαλομέτοχο των Πειραιωτών Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Μεντιλίμπαρ μετά το ματς, έμεινε στο γήπεδο κι αποχώρησε στις 21.00 με τους συνεργάτες του. Τον Φραν Ρίκο, ο οποίος ήταν βοηθός του στη Σεβίλλη και συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στην Εϊμπάρ, όπου ο Ρίκο ήταν scout. Μαζί του ήταν και ο Τόνι Ρουίθ, τον οποίο έχει στις ομάδες του για την εκγύμναση των παικτών. 

Ο έμπειρος προπονητής, σύμφωνα με πληροφορίες, συζήτησε με τον Μαρινάκη για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Αναμένεται να βρεθεί στον πάγκο στο προσεχές παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος για το Europa Conference League, ενώ θα είναι και στην Τούμπα την επόμενη αγωνιστική για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στον ΟΦΗ με την αύρα του Μεντιλίμπαρ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:23 - 10.02.2024

Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στον ΟΦΗ με την αύρα του Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε μία εξαιρετική εικόνα κόντρα στον ΟΦΗ, του οποίου και επικράτησε με το «εκκωφαντικό» 4-0. Η νίκη ήρθε με την αύρα του Μεντιλίμπαρ, που βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να δει από κοντά το ματς της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Δείτε βίντεο από την αναχώρηση του Μεντιλίμπαρ από το «Γ. Καραϊσκάκης»