«Ο Παλαβεσίνο έχει δεχθεί προτάσεις από την Ελλάδα»: Ο πρόεδρος της Σαν Λορέντζο για τον χαφ που συνδέεται με τον Ολυμπιακό

Αγκουστίν Παλαβεσίνο

i

©Photo by MB Media/Getty Images

«Ο Παλαβεσίνο έχει δεχθεί προτάσεις από την Ελλάδα»: Ο πρόεδρος της Σαν Λορέντζο για τον χαφ που συνδέεται με τον Ολυμπιακό

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:26 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 27.12.2023

Ο πρόεδρος της ομάδας της Σαν Λορέντζο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αγκουστίν Παλαβεσίνο, κάνοντας όμως λόγο για προτάσεις από Ελλάδα.

Το μεταγραφικό παζάρι πλησιάζει στην έναρξή του και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αναμειχθεί ενεργά. Μετά την περίπτωση του 28χρονου αμυντικού, Βέζο, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής συνδέεται με τα ρεπορτάζ των Πειραιωτών.

Αναλυτικά, σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο στόχαστρό τους τον 27χρονο μέσο, Αγκουστίν Παλαβεσίνο, ο οποίος αγωνίζεται για λογαριασμό της Ρίβερ Πλέιτ. 

Ο ίδιος φαίνεται πως δεν έχει θέση στο ρόστερ του συλλόγου της Primera Division και ως εκ τούτου ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ωστόσο οι Πειραιώτες δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Παλαβεσίνο, καθώς αρκετοί σύλλογοι εξετάζουν την περίπτωσή του.  

Για το «ενδιαφέρον από Ελλάδα» μίλησε και ο πρόεδρος της Σαν Λορέντζο, Μαρσέλο Μορέτι, αφού είναι γνωστό πως ο σύλλογος από την Αργεντινή ενδιαφέρεται επίσης για τον παίκτη και βρίσκεται σε επαφές μαζί του. 

«Διαπραγματευόμαστε για τον Παλαβεσίνο αλλά έχει προτάσεις από την Ελλάδα», ήταν η ατάκα του Μορέτι όσον αφορά τη περίπτωση του 27χρονου ποδοσφαιριστή. 

Τη φετινή σεζόν, ο Αγκουστίν Παλαβεσίνο έχει αγωνιστεί σε 37 παιχνίδια με την ομάδα του την περασμένη σεζόν, τα οποία κατά κύριο λόγο ήταν ως αλλαγή. Συνολικός απολογισμός για τον Αργεντίνο ήταν δύο γκολ, κόντρα σε Σαρμιέντο και Αρχεντίνος Τζούνιορ.