Τα τυπικά για Σκάρπα και Ατλέτικο Μινέιρο: «Όλη η Βραζιλία θα ήθελε να τον έχει στο ρόστερ της»

Γκουστάβο Σκάρπα

i

© Intime

Τα τυπικά για Σκάρπα και Ατλέτικο Μινέιρο: «Όλη η Βραζιλία θα ήθελε να τον έχει στο ρόστερ της»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:57 - 27.12.2023

Τα τυπικά φαίνεται πως μένουν για την ανακοίνωση του Γκουστάβο Σκάρπα από την Ατλέτικο Μινέιρο. Μιλώντας για τη μεταγραφή, ο πρόεδρος της ομάδας τόνισε πως κάθε σύλλογος της Βραζιλίας θα ήθελε να τον έχει στο ρόστερ του.

Παρελθόν θα αποτελέσει από τον Ολυμπιακό ο Γκουστάβο Σκάρπα, του οποίου η θητεία με τα «ερυθρόλευκα» δεν κύλησε ιδανικά. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του, προκειμένου να αγωνιστεί για λογαριασμό της Ατλέτικο Μινέιρο.

Όπως αναφέρουν Μέσα από τη Βραζιλία, μάλιστα, μένουν πλέον τα τυπικά για να γίνει ο ίδιος και επίσημα ποδοσφαιριστής του συλλόγου. Η μεταγραφή του, δε, αποτελεί - όπως τονίζουν τα ΜΜΕ της χώρας - «βόμβα» για το πρωτάθλημα της Serie A

Δηλώσεις σχετικά με την άφιξη του Σκάρπα έκανε και ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μινέιρο, Σέρχιο Κοέλιο, τονίζοντας πως κάθε σύλλογος της Βραζιλίας θα ήθελε να τον έχει στο ρόστερ του. «Για μένα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Θεωρώ πως κάθε ομάδα της χώρας θα ήθελε να τον έχει στο ρόστερ της. Αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που όπου και να βρεθεί θα πάρει φανέλα βασικού και θα αγωνιστεί για τη θέση του. Όλα τα κλαμπ του ανοίγουν τις πόρτες», ανέφερε συγκεκριμένα το στέλεχος της «Γκάλο».

Τη φετινή σεζόν, ο 29χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει πραγματοποιήσει 11 συμμετοχές με τους «ερυθρόλευκους» αγωνιζόμενος συνολικά για 422 λεπτά. Τελευταία του αναμέτρηση αυτή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όπου και αγωνίστηκε για περίπου 63 λεπτά.