«Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ ανανεώνει με την Αλ Αΐν»

Σεργκέι Ρεμπρόφ

i

© PrtScr

«Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ ανανεώνει με την Αλ Αΐν»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:46 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:49 - 15.05.2023

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ ο οποίος αποτελεί έναν από τους στόχους του Ολυμπιακού για τον πάγκο της νέας σεζόν, φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση να ανανεώσει με την Αλ Αΐν.

Ο Ουκρανός τεχνικός Σεργκέι Ρεμπρόφ, του οποίου το συμβόλαιο με την Αραβική Αλ Αΐν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, φαίνεται πως θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρεμπρόφ ήταν ένας από τους στόχους του Ολυμπιακού για τον πάγκο μετά τη φυγή του Μίτσελ, όμως μετά τα όσα μεταδίδει η εφημερίδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων «Al-Ittihad», η ομάδα της Αλ Αΐν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ρεμπρόφ και υπάρχει ένα θετικό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Ουκρανός προπονητής θα πάρει την τελική του απόφαση μετά το τέλος της σεζόν. Η Αλ Αΐν έχει μπροστά της δύο απαιτητικά ματς κόντρα στην Αλ Νασρ για την ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ και αυτή η διοργάνωση αποτελεί το μοναδικό διαθέσιμο τρόπαιο που μπορεί να πανηγυρίσει ο Ρεμπρόφ τη φετινή σεζόν.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ουκρανός κόουτς βρίσκεται σε συζητήσεις και με την Εθνική Ουκρανίας, καθώς έχει τη δυνατότητα εφόσον παραμείνει στην Αραβία, να κάτσει και στον πάγκο της χώρας του.

Ο Ρεμπρόφ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια, ενώ οι απολαβές θα είναι ίδιες με το προηγούμενο.

Τέλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Ουκρανίας πριν μερικές μέρες, ο 48χρονος κόουτς απέρριψε την πρόταση που του κατέθεσαν οι Πειραιώτες. «Ο προπονητής της Αλ Αΐν Σεργκέι Ρεμπρόφ δεν θέλει να αναλάβει τον Ολυμπιακό. Νωρίτερα υπήρχαν πληροφορίες πως η ελληνική ομάδα εξετάζει τον Ρεμπρόφ για τη θέση του προπονητή. Αλλά οι εκπρόσωποι του Ουκρανού τεχνικού είπαν ως αυτό είναι απίθανο. Ο Ρεμπρόφ απέρριψε αυτή την επιλογή», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.