Ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Μπιέλ στην Άουγκσμπουργκ

Ο Πεπ Μπιέλ.

i

©intime

Ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Μπιέλ στην Άουγκσμπουργκ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 11:12 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 01.02.2024

Στη Γερμανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πεπ Μπιέλ και συγκεκριμένα στην Άουγκσμπουργκ με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, με οψιόν αγοράς ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στη Γερμανία από το πρωί της Πέμπτης (01/02) για να ολοκληρώσει τη συμφωνία και να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Άουγκσμπουργκ, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο Μπιέλ τα έχει ήδη βρει με τους «μαυραετούς», ενώ η Άουγκσμπουργκ κι αφού περάσει σήμερα (01/02) τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από την γερμανική ομάδα, η οποία θα τον κάνει δικό τη με τη μορφή δανεισμού, έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν και με οψιόν αγοράς ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Στη δεύτερη ομάδα και σε απολογία ο Μαντί Καμαρά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:10 - 01.02.2024

Στη δεύτερη ομάδα και σε απολογία ο Μαντί Καμαρά

Τον τελευταίο καιρό ο Μαντί Καμαρά έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής από τον Ολυμπιακό και φαίνεται πως ψάχνεται για μεταγραφή. Την ίδια ώρα προστίθενται και κάποια παραπτώματα πειθαρχικής φύσεως του παίκτη που δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο την παρουσία του στο λιμάνι, προβάλλοντας πια την αποχώρηση από τον Πειραιά ως μονόδρομο.

Φέτος, ο Μπιέλ μέτρησε μόλις 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό δύο γκολ και τέσσερις ασίστ με τους Περαιώτες. Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον Ισπανό τον Σεπτέμβρη του 2022, παίρνοντάς τον από την Κοπεγχάγη έναντι έξι εκατομμυρίων ευρώ. Το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027. Με τη φανέλα του Ολυμπιακού μέτρησε 59 συμμετοχές, 12 γκολ και οκτώ ασίστ.