Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι
i

Σένκεφελντ, Μπερνάρ / Intime

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:26 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 25.02.2023

Με την ίδια ενδεκάδα που αντιμετώπισε τον Βόλο ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Και ο Παναθηναϊκός όχι μόνο κέρδισε πριν από μία εβδομάδα τον Βόλο, αλλά έκανε και μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα. Και σίγουρα την καλύτερη στον δεύτερο γύρο, με τρία γκολ και με πολλές ευκαιρίες. Γι' αυτό και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιλέγει να μην αλλάξει το παραμικρό σε σχέση με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει εκείνη τη μέρα.

Ο Σέρβος προπονητής επιλέγει το 4-3-3, με τον Μπρινιόλι να είναι στα γκολπόστ. Δεξιά θα είναι και πάλι ο Βαγιαννίδης, αφού ο Γιοβάνοβιτς επέλεξε να μην κάνει την αλλαγή που σκεφτόταν με τον Κώτσιρα. Αριστερά ο Χουάνκαρ και στο κέντρο της άμυνας παρά το γεγονός πως ο Μάγκνουσον είναι πλέον διαθέσιμος, ο Γιοβάνοβιτς δεν αλλαζει το Σένκεφελντ - Σάρλια.

Στη μεσαία γραμμή οι Κουρμπέλης και Ρούμπεν Πέρεθ θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι, με τον Μπερνάρ μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στα άκρα δεξιά ξεκινά ο Παλάσιος και αριστερά ο Μαντσίνι, με τον Φώτη Ιωαννίδη να διατηρεί για ακόμα μια φορά τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης του Παναθηναϊκού.