Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Γιώργος Σακελλαρίου 19:54 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:06 - 08.05.2023

Ο Παναθηναϊκός καλείται να φύγει με το «διπλό» από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Ιβαν Γιοβάνοβιτς να επιλέγει τους Παλάσιος, Πέρεθ, Κουρμπέλη.

Τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στον τίτλο που αναζητά ο Παναθηναϊκός στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, εναντίον του Ολυμπιακού. Οι πράσινοι, λοιπόν, ψάχνουν το τρίποντο που θα τους διατηρήσει στην κορυφή, κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο τους και ουσιαστικά θα τους φέρει 90 λεπτά μακριά από την επιστροφή στην κορυφή, έπειτα από 13 χρόνια.

Παρά τα προβλήματα με τον κορονοϊό που αντιμετώπισε η ομάδα μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και τα δεκάδες κρούσματα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει τους βασικούς παίκτες διαθέσιμους. Στην ενδεκάδα σε αντίθεση με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ επιστρέφουν οι Πέρεθ, Κουρμπέλης κι ασφαλώς ενισχύεται η μεσαία γραμμή. Στην άμυνα αντίθετα απουσιάζει ο Σένκεφελντ, ο οποίος αποβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη και δίπλα στον Μάγκνουσον θα ξεκινήσει ο Σάρλια.

Η διάταξη του Παναθηναϊκού, λοιπόν, έχει ως εξής: Ο Μπρινιόλι θα είναι στο τέρμα, δεξί μπακ ο Σάντσες και αριστερό ο Χουάνκαρ. Στόπερ, όπως αναφέραμε, θα παίξουν οι Σάρλια, Μάγκνουσον. 

Στα χαφ θα είναι οι Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν, δεξιά ο Παλάσιος, αριστερά ο Μπερνάρ και στην κορυφή θα παίξει ο Σπόραρ, αφού ο Ιωαννίδης είχε ορισμένα προβλήματα τις προηγούμενες μέρες. Σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, λοιπόν, πλην του τιμωρημένου Σένκεφελντ, εκτός είναι οι Κώτσιρας, Τσόκαϊ, Μαντσίνι. Εκτός αποστολής είναι, βέβαια, ο Βέρμπιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό.

Δείτε και τη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, όπως την πόσταρε η ΠΑΕ στα social media.