Το ντέρμπι συνεχίζεται στα δικαστήρια - Στις 10:30 η εκδίκαση της υπόθεσης

Ο Φάμπιο Μαρέσκα στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Το ντέρμπι συνεχίζεται στα δικαστήρια - Στις 10:30 η εκδίκαση της υπόθεσης

Τζιοβάνι Ζάκαρη 09:16 - 26.10.2023

Ξεκινά το... τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι στις δικαστικές αίθουσες, με την εκδίκαση του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός να είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 στο αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας.

Τέσσερις μέρες μετά το ραντεβού στο γήπεδο, το ντέρμπι «αιωνίων»... συνεχίζεται αλλά αυτή τη φορά στο δικαστήριο. Σε λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση για τη διακοπή του ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας.

Το Sportal θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει live τις εξελίξεις από την πολύκροτη υπόθεση για ένα ντέρμπι που δεν τελείωσε ποτέ μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα που έπεσε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που έκανε ζέσταμα.

H συμπληρωματική έκθεση του Μαρέσκα: «Υπογραμμίζεται η σοβαρότητα του τραυματισμού του Χουάνκαρ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:25 - 25.10.2023

H συμπληρωματική έκθεση του Μαρέσκα: «Υπογραμμίζεται η σοβαρότητα του τραυματισμού του Χουάνκαρ»

Ο Φάμπιο Μαρέσκα, ο οποίος ήταν ο διαιτητής του ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, έστειλε συμπληρωματική έκθεση, μετά από αίτημα της Λίγκας για όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι και οδήγησαν στη διακοπή του.

Η κλήση έχει γίνει μόνο στον Ολυμπιακό που καλείται να απολογηθεί, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει κάνει κύρια παρέμβαση με την οποία ζητάει τον μηδενισμό του Ολυμπιακού και να κατοχυρωθεί το παιχνίδι υπέρ του. Μένει να φανεί αν θα γίνει δεκτή από την έδρα η παρέμβαση του Παναθηναϊκού.

Θυμίζουμε πως μετά το πειθαρχικό της Λίγκας υπάρχει η Εφέσεων της ΕΠΟ, ενώ η υπόθεση δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι και το CAS και να τελεσιδικήσει εκεί.

Η κλήση για τον Ολυμπιακό αναφέρει:

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Βάσει των αναφερομένων στο από 22/10/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 22/10/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/114/1/6-ξδ από 23-10-2023 Έκθεση της Αστυνομίας" στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’, 2 περ. α’, β’ ιι, 3 περ. Ι α’, ε’, ΙΙ περ.β, ΙΙΙ, 4 περ. α’ , παρ.6 περ. β, δ, στ, του Π.Κ. της ΕΠΟ και 21 παρ.3 περ. ΙΙ του ΚΑΠ.