Το μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στα αποδυτήρια: «Μακάμπι τέλος! Τώρα Παναθηναϊκός!»

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Το μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στα αποδυτήρια: «Μακάμπι τέλος! Τώρα Παναθηναϊκός!»

Διονύσης Βερβελές 10:21 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 10.03.2024

Τι είπε στους παίκτες του στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον «αιώνιο» αντίπαλο…

Έναν ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα έχει να δώσει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, για το πρώτο ματς των playoffs της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» αυτό που σκέφτονται μόνο είναι η νίκη που θα τους φέρει στο +4 από τον Παναθηναϊκό, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στην τελευταία προπόνηση θέλησε να βγάλει από το μυαλό των παικτών του τη Μακάμπι Τελ Αβίβ τα όσα έγιναν πριν λίγα 24ωρα στο Καραϊσκάκη, αλλά και τη ρεβάνς που ακολουθεί στη Σερβία την προσεχή Πέμπτη.

Ο Βάσκος τεχνικός σε ομιλία του στους «ερυθρόλευκους» στο Ρέντη, τους είπε μεταξύ άλλων: «Βγάλτε από το μυαλό σας το παιχνίδι με τη Μακάμπι. Αυτό το ματς χρησιμοποιήστε το για να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Από εκεί και πέρα μη σκέφτεστε άλλο τους αγώνες με τη Μακάμπι. Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και αν θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην προσπάθεια που κάνουμε στο πρωτάθλημα, πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».

Αρκετές συζητήσεις για Μακάμπι

Ολυμπιακός - Μακάμπι Ολυμπιακός - Μακάμπι/©Intime

Η αλήθεια είναι πως στο Ρέντη μεταξύ των ποδοσφαιριστών έγιναν αρκετές κουβέντες αυτές τις ημέρες για το τι συνέβη στον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ούτε οι παίκτες από την πλευρά τους πίστευαν ότι έφτασαν να χάσουν με σκορ 1-4, αφού θεωρούν όλοι τους πως δεν είναι αυτή η πραγματική διαφορά των δύο ομάδων.

Όπως και να έχει όμως αυτό το οποίο θέλησε να ξεκαθαρίσει ο Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του είναι πως δε θα πρέπει με τίποτα να μείνουν στον αγώνα με τους ισραηλινούς και να προχωρήσουν μπροστά, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν να έχουν καθαρό μυαλό για τον Παναθηναϊκό.

Αν θα τον ακούσουν οι «ερυθρόλευκοι» και το κάνουν πράξη αυτό που τους ζήτησε ο έμπειρος τεχνικός, θα φανεί σε λίγες ώρες...