Εναλλακτική του Ροντρίγκες ο Καμαρά για τη Λιόν - Το ποσό που ζητάει ο Ολυμπιακός
i

© Intime

Εναλλακτική του Ροντρίγκες ο Καμαρά για τη Λιόν - Το ποσό που ζητάει ο Ολυμπιακός

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:19 - 25.08.2023

Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί το plan b της Λιόν αν δεν πετύχει η μεταγραφή του Γκούιντο Ροντρίγκες. Κοντά στα δέκα εκατ. ευρώ φαίνεται πως είναι οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού για να τον παραχωρήσει.

Ο Μαντί Καμαρά αποδείχθηκε ένας πολύτιμος ποδοσφαιριστής για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στα μέχρι τώρα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να αποχωρήσει, ωστόσο μέχρι να συμβεί αυτό έδειξε πρόθυμος να βοηθήσει.

Το όνομα του συνδέεται για μία ακόμα φορά με ομάδα του εξωτερικού και αυτή είναι η Λιόν. Σύμφωνα με το «Footmercato», οι Γάλλοι έχουν στη λίστα τους τον Αφρικανό μέσο ως plan b. Ειδικότερα, ο σύλλογος της Ligue 1 έχει ως πρωταρχικό στόχο τον Γκουίντο Ροντρίγκες, ο οποίος αποτελεί νούμερο ένα στόχο του κλαμπ.

Αν η μεταγραφή του δεν ευδοκιμήσει, λοιπόν, τότε ο Καμαρά αποτελεί την ιδανικότερη εναλλακτική του Αργεντινού άσου της Μπέτις. Εδώ μπαίνει, όμως, η παράμετρος των χρημάτων, στην οποία - πάντα σύμφωνα με το «Footmercato» - οι δύο ομάδες δεν συμφωνούν.

Από μεριάς της η Λιόν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να προσφέρει πέντε εκατ. ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει τον 26χρονο χαφ των Πειραιωτών. Απεναντίας, οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν για να τον παραχωρήσουν ένα ποσό κοντά στα δέκα εκατ. ευρώ. 

Στην Ισπανία συνεχίζει την καριέρα του ο Ραμόν

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Εσπανιόλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Ραμόν Ράμος. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ θα υπογράψει στην ομάδα της Βαρκελώνης ως δανεικός για τον επόμενο χρόνο χωρίς οψιόν αγοράς.

Η θέση του ακραίου οπισθοφύλακα ήταν δύσκολη εδώ και καιρό, με την έλευση του Κίνι, ενώ η απόκτηση του Ορτέγκα και του Ρίτσαρντς την έκανε ακόμα πιο δύσκολη. Κάπως έτσι δόθηκε δανεικός γι' αυτόν τον χρόνο.

Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον Ραμόν τον περασμένο Ιανουάριο από τη Φλαμένγκο έναντι 1.500.000 ευρώ, μετρώντας έντεκα αγώνες και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.