Η συγκινητική κίνηση του παρατηρητή της UEFA στο Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι για τα θύματα της Θύρας 7

Η συγκινητική κίνηση του παρατηρητή της UEFA στο Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι για τα θύματα της Θύρας 7

Διονύσης Βερβελές 19:06 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:06 - 25.08.2023

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε ο παρατηρητής του Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι, o οποίος επισκέφθηκε το μνημείο της Θύρας 7.

Ο Ολυμπιακός έφυγε θριαμβευτής από το «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Πέμπτης, επικρατώντας της Τσουκαρίτσκι με σκορ 3-1. Κάπως έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται αρκετά κοντά στο να εξασφαλίσουν μία θέση στους ομίλους του Europa League. 

Λίγες ώρες πριν και συγκεκριμένα το πρωί εκείνης της ημέρας, ο παρατηρητής της UEFA προχώρησε σε μία πολύ όμορφη κίνηση. Ειδικότερα, ο Φινλανδός, Πίτερ Λούντστρομ, επισκέφθηκε το μνημείο της Θύρας 7 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μάλιστα άφησε λουλούδια.

Τσουκαρίτσκι: «Οι σκέψεις μας είναι στους Έλληνες και σε όσους μάχονται με τις φωτιές»

Τα τελευταία 24ωρα η Ελλάδα πλήττεται από καταστροφικές πυρκαγιές, οι οποίες αφήνουν πίσω τους εκατοντάδες στρέμματα καμένης γης. Η Πάρνηθα, ο Έβρος, η Βοιωτία μετρούν τις ζημιές του μετά το φονικό πέρασμα της λαίλαπας.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Τσουκαρίτσκι, προχώρησε σε μία πολύ όμορφη κίνηση. Μέσω Instagram, η ίδια έστειλε μήνυμα στήριξης στον ελληνικό λαό, για τη σκληρή δοκιμασία την οποία περνάει.

«Η Τσουκαρίτσκι θα ήθελε να εκφράσει την ειλικρινή της στήριξη στον λαό της Ελλάδας, με αφορμή τη "μάχη" που δίνουν εναντίον των καταστροφικών πυρκαγιών. Δυστυχώς εμείς οι ίδιοι βιώσαμε τη σοβαρότητα της κατάστασης, κατά τη διάρκεια της προσγείωσής μας στην Ελλάδα.

Οι σκέψεις μας βρίσκονται με εκείνους που κινδυνεύουν από τη φωτιά, καθώς και με εκείνους που μάχονται για να σώσουν ζωές, περιουσίες και τη φύση αυτής της πανέμορφης χώρας που μας συνδέει στενή φιλία», ανέφερε στην ανάρτηση του ο σύλλογος από τη Σερβία