Στην Ισπανία συνεχίζει την καριέρα του ο Ραμόν

Ραμόν Ράμος

i

©intime

Στην Ισπανία συνεχίζει την καριέρα του ο Ραμόν

Δημήτρης Χούπης 16:49 - 25.08.2023

Ο Ραμόν Ράμος δεν θα συνεχίσει φέτος την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αφού δόθηκε δανεικός στην Εσπανιόλ για τον επόμενο χρόνο χωρίς οψιόν αγοράς.

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Εσπανιόλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο αμυντικός του Ολυμπιακού Ραμόν Ράμος. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ θα υπογράψει στην ομάδα της Βαρκελώνης ως δανεικός για τον επόμενο χρόνο χωρίς οψιόν αγοράς. 

Η θέση του ακραίου οπισθοφύλακα ήταν δύσκολη εδώ και καιρό, με την έλευση του Κίνι, ενώ η απόκτηση του Ορτέγα και του Ρίτσαρντς την έκανε ακόμα πιο δύσκολη. Κάπως έτσι δόθηκε δανεικός γι' αυτόν τον χρόνο. 

Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον Ραμόν τον περασμένο Ιανουάριο από τη Φλαμένγκο έναντι 1.500.000 ευρώ, μετρώντας έντεκα αγώνες και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. 

«Τίποτα δεν θα είναι εύκολο στη Σερβία»

Ο Ολυμπιακός χθες (24/8) επικράτησε με ευκολία της Τσουκαρίτσκι με 3-1 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Μετά τον αγώνα ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ανέφερε πως τίποτα δεν θα είναι εύκολο στη ρεβάνς στη Σερβία, απλά στο παιχνίδι του «Καραϊσκάκης» έγινε η μισή δουλειά. 

«Στην πραγματικότητα έχουμε κάνει μόνο τη μισή δουλειά. Μένει ένας αγώνας που δεν θα είναι εύκολος. Ο αντίπαλος μας δυσκόλεψε σήμερα και είδαμε ότι μέχρι το τελευταίο λεπτό προσπάθησε να είναι ανταγωνιστικός. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο στη Σερβία. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων.