Νέο... τρανταχτό όνομα για τον Ολυμπιακό: «Προτάθηκε ο Στίβεν Τζέραρντ στους Πειραιώτες»

Νέο... τρανταχτό όνομα για τον Ολυμπιακό: «Προτάθηκε ο Στίβεν Τζέραρντ στους Πειραιώτες»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:43 - 19.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:00 - 19.04.2023

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν στους Πειραιώτες, φαίνεται να είναι αυτό του Στίβεν Τζέραρντ.

Απομένουν πέντε αγωνιστικές στη Stoiximan Super League και ο Ολυμπιακός βρίσκεται ακόμα στο παιχνίδι της κατάκτησης του τίτλου, με το κυριακάτικο ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ να είναι αρκετά κρίσιμο. Στο πίσω μέρος του μυαλού τους, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν ήδη τον προπονητή που θα ξαναχτίσει μία ισχυρή ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Το όνομα που ακούστηκε εντονότερα τις τελευταίες μέρες ήταν αυτό του Τζενάρο Γκατούζο, ωστόσο η εναλλακτική του Ιταλού προπονητή φαίνεται πως απομακρύνεται σιγά - σιγά, δίχως όμως να βγαίνει τελείως εκτός πλάνων. Μία επιπλέον υποψηφιότητα για τον πάγκο της ομάδας μοιάζει να είναι ο πάλαι ποτέ αστέρας της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον Οκτώβριο του 2022.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Express», ο βρετανός τεχνικό αποτέλεσε ένα όνομα το οποίο προτάθηκε στη μεριά των Πειραιωτών. Εντούτοις, όπως αναφέρει το δημοσίευμα Γκατούζο και Τζέραρντ φαίνεται πως θα είναι δύο προοπτικές που ο Ολυμπιακός θα εξετάσει ενδελεχώς, πριν τελικά πάρει την απόφαση.

Ο Τζέραρντ πάντως στο παρελθόν είχε δηλώσει πως είναι οπαδός του Ολυμπιακού, με την ομάδα μάλιστα να τον τιμά στο φιλικό εναντίον της Λίβερπουλ το 2013. «Πάντα θα έχω μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για τον Ολυμπιακό! Αφενός γιατί πέρυσι, στο φιλικό παιχνίδι που δώσαμε στο Άνφιλντ ήταν μία πολύ επαγγελματική ομάδα και με τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο. Αφετέρου γιατί θυμάμαι το σημαντικό παιχνίδι που είχαμε παίξει το 2004. 

Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι για εμένα, ενώ συνεχίσαμε εκείνη τη χρονιά και καταφέραμε να κατακτήσουμε το Champions League. Πάντα αναζητώ να δω τι κάνει ο Ολυμπιακός, να το μάθω όταν σκοράρει και ποια είναι τα αποτελέσματα του. Είμαι fan του Ολυμπιακού και θα τον υποστηρίζω για πάντα. Είναι μία από τις ομάδες μου πια και κρατάει μία ξεχωριστή θέση» είχε δηλώσει ο πρώην άσος της Λίβερπουλ στο παρελθόν.