Ιταλική ιστοσελίδα... βάφτισε πρώην παίκτη του Ολυμπιακού τον Κβαρατσχέλια

Ιταλική ιστοσελίδα... βάφτισε πρώην παίκτη του Ολυμπιακού τον Κβαρατσχέλια

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:08 - 18.04.2023

Μία μεταγραφή που πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού θα ήθελαν να είχε συμβεί ανακάλυψε ιταλικό Μέσο, το οποίο... βάφτισε πρώην παίκτη της ομάδας τον Κβαρατσχέλια.

Στο μεταγραφικό «παζάρι» του περασμένου καλοκαιρινού ο Ολυμπιακός απέκτησε αρκετά μεγάλα ονόματα, όπως για παράδειγμα ήταν ο Μαρσέλο, ο Χάμες Ροντρίγκες και ο Σίμε Βρσάλικο. Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» απ' ότι φαίνεται δεν είχαν μόνο τεράστιες αφίξεις, αλλά αντιθέτως πραγματοποίησαν ίσως τη μεγαλύτερη παραχώρηση της σεζόν.

Ποια ήταν αυτή; Ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια!. Το ιταλικό Μέσο «Faran Tube» ανάρτησε μία είδηση στην οποία αναφερόταν το πόσο κοντά έφτασε ο Γεωργιανός από την Αταλάντα. Σε κάποιο σημείο, λοιπόν, γίνεται αναφορά στους Πειραιώτες, με το δημοσίευμα να υποστηρίζει πως η Νάπολι τον απέκτησε από τον Ολυμπιακό στο «παράθυρο» μεταξύ της περσυνής και της φετινής χρονιάς. 

«Ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια αποδεικνύεται πως είναι ένα από τα κορυφαία αποκτήματα της Νάπολι για αυτή τη σεζόν. Ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έφτασε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, έδειξε αμέσως σπουδαία προσωπικότητα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και την εξαιρετική του τεχνική», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του συγκεκριμένου ΜΜΕ. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο 22χρονος επιθετικός πράγματι αποκτήθηκε από τους «παρτενοπέι» το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο η ομάδα που τον παραχώρησε ήταν η Ντιναμό Μπατούμι.

Πάντως ο Ολυμπιακός κατά πάσα πιθανότητα μόνο δυσαρεστημένος δεν θα έμενε αν είχε τον Κβαρατσχέλια στο δυναμικό του, αφού εκείνος αποτελεί έναν παίκτη που... κάνει θαύματα τη φετινή σεζόν. Μαζί με τον Οσιμέν, αποτελούν τον «πυρήνα» της φετινής Νάπολι, η οποία βαδίζει ολοταχώς προς την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος μετά τη σεζόν 1989-90.