Μια Ελληνίδα θα διοικεί τη Ρόμα: Η Λίνα Σουλουκου ανακοινώθηκε ως CEO της ομάδας του Μουρίνιο

Λίνα Σουλούκου

i

© Intime

Μια Ελληνίδα θα διοικεί τη Ρόμα: Η Λίνα Σουλουκου ανακοινώθηκε ως CEO της ομάδας του Μουρίνιο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:13 - 18.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:25 - 18.04.2023

Η πρώην Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου, εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της Ρόμα, με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει την πρόσληψη της.

Τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν, η Ρόμα έχει συνδέσει το όνομα της με προσθήκες από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού (Καμαρά, Μανωλάς, Τοροσίδης κ.α.). Η ομάδα της Ιταλίας πραγματοποίησε, λοιπόν, ακόμη μία, η οποία ωστόσο αυτή τη φορά δεν αφορά ποδοσφαιριστή.

Πιο αναλυτικά, το κλαμπ της Serie A ανακοίνωσε την ένταξη της Λίνας Σουλούκου στο δυναμικό της, με το πρώην στέλεχος των «ερυθρόλευκων» να αναλαμβάνει από εδώ και στο εξής χρέη Γενικής Διευθύντριας. Η ίδια κατείχε αυτόν τον ρόλο και στους Πειραιώτες μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, όταν και αντικαταστάθηκε, τότε, από τον Κώστα Καραπαπά.

«Η Ρόμα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η Λίνα Σουλούκου αναλαμβάνει ως νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος και Γενική Διευθύντρια του συλλόγου», ανέφερε μεταξύ άλλων η ομάδα της πρωτεύουσας, ενώ από πλευράς της η κ. Σουλούκου υποστήριξε ότι:

«Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην οικογένεια Φρίντκιν που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Είναι τιμή μου που έχω τη δυνατότητα να συμμετάσχω στις προκλήσεις που περιμένουν τη Ρόμα».