Το ταξίδι των ultras της Φέγενορντ στη Ρώμη έχει ανάψει «κόκκινο συναγερμό»

Οπαδοί Φέγενορντ

i

© Printscreen

Το ταξίδι των ultras της Φέγενορντ στη Ρώμη έχει ανάψει «κόκκινο συναγερμό»

Η Ρόμα θα υποδεχτεί τη Φέγενορντ στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Europa League και η πιθανή μετακίνηση των Ολλανδών ultras έχει προκαλέσει πανικό στην πόλη.

Την ερχόμενη Πέμπτη (20/4), η Ρόμα θα αντιμετωπίσει τη Φέγενορντ στο «Ολίμπικο» για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Europa League. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο γνώρισε την ήττα στο πρώτο ματς στην Ολλανδία με 1-0 και πλέον καλείται να κάνει την ανατροπή για να πάρει το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης.

Τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί ένας μεγάλος πανικός στην πόλη της Ρώμης, καθώς έχουν γίνει εκατοντάδες κρατήσεις στα ξενοδοχεία από οπαδούς της Φέγενορντ. Τα τελευταία χρόνια, οι ultras οπαδοί της ομάδας έχουν απασχολήσει αρκετές φορές την επικαιρότητα με επεισόδια, για αυτό και πάρθηκε η απόφαση να απαγορευτεί η πώληση εισιτηρίων σε κατοίκους της Ολλανδίας.

Η ενημέρωση των ξενοδοχείων της Ρώμης για τις εκατοντάδες κρατήσεις Ολλανδών τις τελευταίες ώρες, έχει θέσει την πόλη σε «συναγερμό» και υπό τον φόβο επεισοδίων. 

Να θυμίσουμε, πριν δύο μήνες και στην αναμέτρηση της Νάπολι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη φάση των «16» του Champions League, ένθερμοι οπαδοί των φιλοξενούμενων επιτέθηκαν σε Ιταλούς λίγες ώρες πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιοι μικροτραυματισμοί αλλά και εννιά συλλήψεις.