Πρόβλημα με Όρτα, εκτός για το ματς με την ΑΕΚ

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Πρόβλημα με Όρτα, εκτός για το ματς με την ΑΕΚ

Διονύσης Βερβελές 21:34 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:38 - 30.03.2024

Οι ενοχλήσεις του Πορτογάλου μέσου, αλλάζουν τα δεδομένα για το ματς της Κυριακής…

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στον Ολυμπιακός, με τον Όρτα να μην καταφέρνει να προπονηθεί και να μένει εκτός πλάνων. Ο Πορτογάλος μέσος που ήταν εκ των κορυφαίων στο τελευταίο ματς με την Μακάμπι, δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και σε συνδυασμό με την απουσία του Αλεξανδρόπουλου, δημιουργεί ζήτημα στη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το απόγευμα του Σαββάτου. Στη συνέχεια ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελούν 21 παίκτες. Ουσιαστικά θα μείνει εκτός ο Μπότης, ο νεαρός τερματοφύλακας…

Στην αποστολή είναι οι: Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Μπιανκόν, Ρέτσος, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς και Ναβάρο.

Στα ευχάριστα τουλάχιστον, η επιστροφή του Ζέλσον Μαρτίνς στην αποστολή. Προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες και τέθηκε στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ.

Ντιόγκο για Κάρμο: «Είμαι περίεργος να δω αν ο Ολυμπιακός όντως θα τον αγοράσει»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:00 - 30.03.2024

Ντιόγκο για Κάρμο: «Είμαι περίεργος να δω αν ο Ολυμπιακός όντως θα τον αγοράσει»

Το ζήτημα του Κάρμο και της απόκτησής του από τον Ολυμπιακό είναι αυτό που μονοπωλεί στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ. Θέση για αυτό πήρε ο πρώην παίκτης της Μπενφίκα, Ντιόγκο Λουίς, εκφράζοντας τις αμφιβολίες του για την ενδεχόμενη μεταγραφή.

Έχει ενδιαφέρον πάντως, πως θα τροποποιηθεί τώρα το σχήμα των Πειραιωτών, μετά την απουσία του Όρτα. Έσε και Τσικίνιο είναι οι σίγουροι, πλέον θέτει σοβαρή υποψηφιότητα και ο Καρβάλιο. Τον Μεντιλίμπαρ άλλωστε, τον προβληματίζει και το γεγονός ότι ο Μασούρας επιβαρύνθηκε πολύ με την εθνική ομάδα….