Όταν ο Τζιοβάνι «κρέμασε» τον Μοντραγκόν (vid)

Τζιοβάνι - Μοντραγκόν/

i

Τζιοβάνι - Μοντραγκόν/©Intime

Όταν ο Τζιοβάνι «κρέμασε» τον Μοντραγκόν (vid)

Στις 5 Νοεμβρίου του 2003, ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της Γαλατασαράι για τη φάση των ομίλων του Champions League κι ο Τζιοβάνι πέτυχε ένα γκολ - αριστούργημα.

Μπορεί να έχουν περάσει δύο δεκαετίες αλλά μερικά γκολ μένουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας. Πριν από δύο δεκαετίες, στις 5 Νοεμβρίου 2003 ο Τζιοβάνι σημείωσε ένα γκολ απαράμιλλης ομορφιάς, το οποίο είναι από τα ωραιότερα (αν όχι το ομορφότερο) γκολ του Ολυμπιακού στο Champions League.

Σαν σήμερα λοιπόν, 20 χρόνια πριν, στη μεγάλη νίκη των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Γαλατάσαραϊ με 3-0 για τη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο μάγος Τζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα, πετυχαίνει το τρίτο και πιο όμορφο γκολ για τους Πειραιώτες. 

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με το σκορ στο 2-0 βγήκε στην αντεπίθεση στις καθυστερήσεις, έφτασε απέναντι από τον Μοντραγκόν και τον «κρέμασε», με μία υπέροχη λόμπα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Να θυμίσουμε ότι τα άλλα δύο γκολ του Ολυμπιακού είχαν πετύχει οι Μαυρογενίδης στο 6′ και Καστίγιο στο 35′.

Δείτε το υπέροχο γκολ του Τζιοβάνι στο 0:50: 

Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ρεπορτάζ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!