Στην τελική ευθεία για προπονητή…

Στην τελική ευθεία για προπονητή…

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μιλήσει με αρκετούς και ετοιμάζονται για την απόφασή τους.

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή το βράδυ έχει μπροστά του το ντέρμπι των αιωνίων, η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της σεζόν έχει αρχίσει για τα καλά και το βασικότερο ζήτημα που τον απασχολεί, είναι η συμφωνία με τον νέο προπονητή. Αυτόν που θα κληθεί να αναλάβει μετά από μια χρονιά δοκιμασίας, όπου στον πάγκο κάθισαν οι Μαρτίνς, Κορμπεράν, Μίτσελ και Ανιγκό. Μια χρονιά που έβαλε πολλά εμπόδια στους «ερυθρόλευκους», με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως, να δείχνει αποφασισμένος να αλλάξει πολλά ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτή τη στιγμή, προπονητής που είναι… μια ανάσα από τον Ολυμπιακό, δεν φαίνεται να υπάρχει. Και ταυτόχρονα, πολλά είναι τα σενάρια που θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να συζητούν με προπονητή που δεν είναι ελεύθερος, αλλά που αυτή τη στιγμή εργάζεται σε ομάδα. Τέτοιες περιπτώσεις βέβαια, είναι τόσο ο Ρεμπρόφ όσο και ο Κρέσπο. Όπως φυσικά και ο Αργεντίνος Μαρτίνες, για τον οποίο έχουν μεταφερθεί εξαιρετικές συστάσεις στη διοίκηση των Πειραιωτών.

Προπονητές, προτείνονται καθημερινά στα γραφεία των «ερυθρολεύκων», εξετάζουν τα πάντα. Δεν είναι τυχαίο φυσικά, ότι έχουν πραγματοποιηθεί και αρκετές συναντήσεις, γιατί το βασικότερο ζήτημα είναι ο προπονητής να πείσει τη διοίκηση, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πως μαζί του θα πορευθεί για έναν άλλον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν.

Στην Ελλάδα ήρθαν τουλάχιστον δύο προπονητές και μίλησαν. Κανείς δεν συμφώνησε. Οι Πειραιώτες δεν δίνουν στίγμα των επαφών τους αυτή τη στιγμή και τα σενάρια συνεχίζονται. Να φέρεις μεγάλο όνομα, δεν είναι εύκολο, κάθε άλλο. Αυτή τη στιγμή που ο Ολυμπιακός μάλιστα δεν γνωρίζει σε ποια θέση θα τερματίσει στο πρωτάθλημα, που θα παίζει του χρόνου στην Ευρώπη, καθώς θα περιμένει και την έκβαση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός είχε επισημάνει πως ο προπονητής θα ανακοινωθεί στο κατάλληλο χρονικά σημείο και αυτό, φαίνεται πως θα είναι μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Εξαρχής άλλωστε, πρόθεση των «ερυθρολεύκων» ήταν μέσα Μάη, να έχουν συμφωνήσει με τον προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα της νέας σεζόν και θα κληθεί αμέσως να πάρει αποφάσεις για το ρόστερ, γι’ αυτούς που θα αποχωρήσουν, αλλά και τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις.