Στη Γερμανία συνεχίζει την καριέρα του ο Ανδρούτσος

Θανάσης Ανδρούτσος

i

©intime

Στη Γερμανία συνεχίζει την καριέρα του ο Ανδρούτσος

Δημήτρης Χούπης 13:57 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 08.01.2024

Ο Θανάσης Ανδρούτσος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα η οποία είναι η γερμανική Όσναμπρικ.

Στη Γερμανία για λογαριασμό της Όσναμπρικ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θανάσης Ανδρούτσος. Ο Έλληνας ακραίος μπακ ανακοινώθηκε από τη γερμανική ομάδα η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στην Ισπανία, όπου κάνει την προετοιμασία της Όσναμπρικ

Εκεί θα συναντήσει έναν συμπατριώτη του, τον Μπάμπη Μακρίδη. Στην ανακοίνωσή της όμως η γερμανική ομάδα δεν έχει διευκρινίσει εάν ο Ανδρούτσος αποκτήθηκε ως κανονική μεταγραφή ή με δανεισμό. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η μεταγραφή μου ολοκληρώθηκε στην αρχή της προετοιμασίας. Μπορώ να περάσω πολύ χρόνο με την ομάδα εντός και εκτός γηπέδου και να ενσωματωθώ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Το δεύτερο μέρος της σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Bundesliga αρχίσει σε δύο εβδομάδες. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα», ήταν τα λόγια του 26χρονου ως παίκτης της Όσναμπρικ

Προσφυγή του προέδρου της ΕΠΣ Αχαΐας στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ κατά του Κούγια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:47 - 08.01.2024

Προσφυγή του προέδρου της ΕΠΣ Αχαΐας στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ κατά του Κούγια

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελος Δανιήλ έκανε προσφυγή κατά του Αλέξη στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για τις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ.

Η Όσναμπρικ βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, όντας εννέα βαθμούς πίσω από τις θέσεις που είναι εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.