Φίλοι του Ολυμπιακού στο Μπιλμπάο για να δουν… Βαλβέρδε!
i

Photo by Ion Alcoba Beitia/Getty Images

Φίλοι του Ολυμπιακού στο Μπιλμπάο για να δουν… Βαλβέρδε!

Διονύσης Βερβελές 22:14 - 13.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:15 - 13.01.2024

Συνδύασαν το ματς της ομάδας μπάσκετ με την Μπασκόνια, με τη στήριξη στον Ερνέστο…

Ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού αγαπά τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι μια πραγματικότητα. Ο Βαλβέρδε είναι από τους προπονητές που λατρεύτηκαν στα δύο περάσματά του από τους Πειραιώτες και που κατάφερε άλλωστε να φέρει και επιτυχίες, αλλά και επί ημερών του η ομάδα να παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. 

Έχοντας επιστρέψει στο σπίτι του, στην Αθλέτικ Μπιλμπάο πλέον, διανύει μια εξαιρετική σεζόν. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από Ρεάλ Μαδρίτης, Τζιρόνα και Μπαρτσελόνα, με τους Ισπανούς να λένε τα καλύτερα για την εικόνα της Μπιλμπάο και το έργο του Ερνέστο Βαλβέρδε σε αυτή.

Στο Μπιλμπάο, βρίσκονται και αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού που σήμερα Σάββατο (13/1) στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας του Βαλβέρδε! Η Αθλέτικ, έπαιξε στις 19:30 με την Ρεάλ Σοσιεδάδ κι έτσι, φίλοι των Πειραιωτών που βρέθηκαν στην περιοχή για να δουν το ματς της ομάδας μπάσκετ με την Μπασκόνια, δεν έχασαν την ευκαιρία.

Είχαν προγραμματίσει να μείνουν παραπάνω, ώστε να παρακολουθήσουν και τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, έστω και με αυτό τον τρόπο! Σε λίγες ημέρες (9/2) κλείνει τα 60 του χρόνια, ένας προπονητής που επί ημερών του έφερε στον Ολυμπιακό τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδας. Κυρίως, όμως, άφησε την ταυτότητά του, για το στυλ ποδοσφαίρου που έπαιξε η ομάδα, που άρεσε ακόμη και σε αντιπάλους. 

Και ο ίδιος πάντως, δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Προφανώς και αυτοί που βρέθηκαν στο γήπεδο για να τον παρακολουθήσουν σήμερα, θα έκαναν την προσπάθειά τους για να τον συναντήσουν και από κοντά και να του εκφράσουν την αγάπη τους…