Ολυμπιακός: «Τα εισιτήρια που δεν χρησιμοποιήθηκαν απ’ τους πρώτους κληρωθέντες, θα σταλούν στους επιλαχόντες»

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού

i

© Intime

Ολυμπιακός: «Τα εισιτήρια που δεν χρησιμοποιήθηκαν απ’ τους πρώτους κληρωθέντες, θα σταλούν στους επιλαχόντες»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:17 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:49 - 29.05.2024

Ενημέρωση για τα εισιτήρια του τελικού του Europa Conference League εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία τόνισε πως όσα «μαγικά» χαρτάκια δεν παραλήφθηκαν από τους πρώτους κληρωθέντες, θα σταλούν στους επιλαχόντες.

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Europa Conference League πλησιάζει και ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του ουκ ολίγους φιλάθλους, οι οποίοι θα βρεθούν στην «OPAP Arena», για το ματς με τη Φιορεντίνα. Για τα εισιτήρια του αγώνα εξέδωσε ανακοίνωση η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, η οποία τόνισε πως όσα «μαγικά» χαρτάκια δεν παραλήφθηκαν από τους πρώτους κληρωθέντες, θα σταλούν στους επιλαχόντες,

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει για τα παρακάτω τους φιλάθλους, για τα εισιτήρια του τελικού του UEFA Europa Conference League απέναντι στην Fiorentina:

Τα εισιτήρια που δεν χρησιμοποιήθηκαν απ’ τους πρώτους κληρωθέντες, σήμερα θα σταλούν στους επόμενους επιλαχόντες, οι οποίοι θα έχουν προθεσμία μέχρι αύριο 25/05 στις 14:00 για να κάνουν την παρακάτω διαδικασία:

Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας παρέλαβαν το σύνδεσμο της Ticketmaster, πρέπει να επιλέξουν από το email το σύνδεσμο που οδηγεί στην πληρωμή και εφόσον είναι η πληρωμή πετυχημένη, θα λάβουν στο φάκελο εισερχομένων ή στα ανεπιθύμητα (junk) ένα επιβεβαιωτικό πληρωμής.

Στο ίδιο email, μαζί με το επιβεβαιωτικό πληρωμής, θα υπάρχει συνημμένο ένα αρχείο PDF με οδηγίες αγοράς του εισιτηρίου από το portal της UEFA και το σύνδεσμο που τους οδηγεί σε αυτό.

Επιλέγουν το σύνδεσμο που περιέχεται στο προαναφερόμενο αρχείο PDF και τους οδηγεί στο Portal αγοράς εισιτηρίων της UEFA. Δημιουργούν νέο λογαριασμό ή κάνουν σύνδεση εάν έχουν ήδη δημιουργήσει και συμπληρώνουν τον access code προκειμένου να αγοράσουν το εισιτήριό τους.

Μόλις αγοράσουν το εισιτήριό τους, θα λάβουν ένα επιβεβαιωτικό πληρωμής και στις 27/05 θα τους σταλεί email από την UEFA με οδηγίες για το πώς θα κατεβάσουν τα εισιτήριά τους από την εφαρμογή UEFA TICKETS APP.

Τονίζεται ότι την παραπάνω διαδικασία πρέπει να την κάνουν και όσοι έχουν ήδη πληρώσει την οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη και δεν έχουν χρησιμοποιήσει τους access codes. Όσοι δεν το κάνουν μέχρι αύριο στις 14:00, δεν θα έχουν εισιτήριο αγώνα».