Πάνω από 27.000 οπαδοί της Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι για τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Οπαδοί Φιορεντίνα

i

© Photo by Gabriele Maltinti/Getty Image

Πάνω από 27.000 οπαδοί της Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι για τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Χούπης 15:16 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:22 - 29.05.2024

Τρέλα επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Φιορεντίνα για τον τελικό του Conference League, καθώς πάνω από 27.000 εισιτήρια έχουν κοπεί για να δει ο κόσμος το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό από τις γιγαντοοθόνες στο Αρτέμιο Φράνκι.

Η Φιορεντίνα στο τελευταίο παιχνίδι πριν από τον τελικό με τον Ολυμπιακό, επικράτησε με 3-2 της Κάλιαρι και εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν. Πλέον τα βλέμματα όλων στον ιταλικό σύλλογο είναι στον τελικό του Conference League την ερχόμενη Τετάρτη, 29 Μαΐου στην OPAP Arena.

Στην Αθήνα είναι γνωστό ότι θα βρίσκονται περίπου 9.000 οπαδοί των «βιόλα», οι οποίοι θα κάνουν το ταξίδι από την Ιταλία για να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας τους να πάρει το ευρωπαϊκό.

Ωστόσο όσοι δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο θα έχουν την ευκαιρία να δουν το παιχνίδι στο Αρτέμιο Φράνκι. Η διοίκηση της ομάδας της Φλωρεντίας πήρε την απόφαση να ανοίξει το γήπεδο και να βάλει γενική είσοδο πέντε ευρώ.

Κάπως έτσι οι «βιόλα» έχουν κόψει ήδη πάνω από 27.000 εισιτήρια και όπως φαίνεται το Αρτέμιο Φράνκι θα είναι κατάμεστο για τον μεγάλο αγώνα.

Ακόμα στους δρόμους της πόλης θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες για τους φίλους της ομάδας, ενώ θα είναι ανοιχτό και ένα sports bar του συλλόγου για τον σπουδαίο τελικό.

Υπενθυμίζεται ότι αυτός είναι ο δεύτερος σερί τελικός του Conference League που θα παίξει η Φιορεντίνα, η οποία πέρσι ηττήθηκε με 1-2 από τη Γουέστ Χαμ στην Πράγα.