Ελ Κααμπί: «Παλαιότερα δεν είχα να φάω και τώρα θα παίξω σε τελικό Conference League»

Ελ Κααμπί

i

©Intime

Ελ Κααμπί: «Παλαιότερα δεν είχα να φάω και τώρα θα παίξω σε τελικό Conference League»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:30 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 29.05.2024

Δηλώσεις στο «Sky Sports» παραχώρησε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος τόνισε πως κάποτε δεν είχε χρήματα και πλέον βιώνει το απόλυτο όνειρο.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League, εκεί όπου ο Ολυμπιακός ψάχνει τον τρόπο ώστε να φέρει το πρώτο ευρωπαϊκό στην Ελλάδα. Ο σύλλογος του Πειραιά αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα, την οποία και θέλει να να νικήσει στην «OPAP Arena».

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι μίλησε ο Αγιουμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος προχώρησε σε μία συγκινητική δήλωση. Ο ίδιος στάθηκε στα δύσκολα βιώματά του και στο πως πλέον βιώνει το απόλυτο όνειρο με τους Πειραιώτες.

«Σήμερα δουλεύω στο μάξιμουμ. Είναι ανάγκη να δουλεύω καλά και να κάνω τα πάντα σωστά. Να κοιμάμαι καλά, να τρώω καλά. Παλαιότερα δεν έτρωγα, δεν είχα τα χρήματα για να κάνω τα πάντα. Τώρα όμως τα έχω όλα. Τώρα, χάρη στον Θεό, θα παίξω σε έναν τελικό Conference League και θα δώσω τα πάντα για να κατακτήσω αυτό το τρόπαιο, επειδή θέλω να το πάρω» ανέφερε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στις δηλώσεις του στο ιταλικό «Sky Sport».

«Ντύθηκαν» στα χρώματα του Ολυμπιακού τα αποδυτήρια της «OPAP Arena» (vid)

Λιγότερα από μία εβδομάδα απομένει για τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα παλέψει για το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο. Αντίπαλος του η Φιορεντίνα, η οποία θα προσπαθήσει να σπάσει την κατάρα του περσινού τελικού, εκεί όπου ηττήθηκε από τη Γουέστ Χαμ.

Οι ετοιμασίες στην «OPAP Arena» άρχισαν την αμέσως επόμενη ημέρα της λήξης του πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ να παραδίδει την έδρα της για το σπουδαίο αυτό ματς. Η πρώτη από αυτές είχε να κάνει με την κάλυψη του σήματος της εταιρείας τυχερών παιγνίων που κοσμεί το γήπεδο, αφού η UEFA δεν αναγνωρίζει τα ονόματα που περιλαμβάνουν στοιχηματικές εταιρείες.

Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, κυκλοφορεί βίντεο από το εσωτερικό της «OPAP Arena» και σε αυτό αποτυπώνεται η αλλαγή στα αποδυτήρια. Σε αυτά φαίνεται, πλέον, το έμβλημα του Ολυμπιακού να κοσμεί το εσωτερικό της έδρας της Ένωσης, ενώ παράλληλα στον διπλανό τοίχο φαίνεται και το λιοντάρι το οποίο αποτελεί σήμα κατατεθέν των Πειραιωτών.