Τα ερωτηματικά της ενδεκάδας με Άρη

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Τα ερωτηματικά της ενδεκάδας με Άρη

Η καλή εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ έχει βάλει τον Μεντιλίμπαρ σε σκέψεις…

Κάθε φορά πριν από αγώνα που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός αυτό που αναφέρουμε είναι πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δε δείχνει τις προθέσεις του για τη βασική του ενδεκάδα. Το ίδιο έπραξε και τώρα πριν από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Δοκίμασε κάποια πράγματα στην τελευταία προπόνηση στο Ρέντη και έδειξε πως η καλή εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή στο Καραϊσκάκη, τον έβαλε σε σκέψεις. Τι σημαίνει αυτό, σημαίνει πως κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τον ΠΑΟΚ και μέχρι πρότινος τους θεωρούσαμε μη βασικούς, τώρα διεκδικούν θέση στην αρχική ενδεκάδα και με τον Άρη.

Μία πιθανή ενδεκάδα είναι η συνηθισμένη βασική με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο. Δηλαδή τον Τζολάκη στο τέρμα, αριστερά της άμυνας Ορτέγκα, στόπερ τους Κάρμο, ΝτόιΒέζο;) και δεξί μπακ Ροντινέι. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής Έσε, Τσικίνιο, με τον Φορτούνη μπροστά τους και Ποντένσε, Μαρτίνς στα εξτρέμ με τον Ελ Κααμπί στην επίθεση.

Στην προπόνηση ο Μεντιλίμπαρ έδειξε να σκέφτεται και τον Γιόβετιτς για την αρχική ενδεκάδα αντί του Ποντένσε, ο οποίος με τον ΠΑΟΚ φάνηκε να βγάζει κούραση και να πηγαίνει στα πλάγια τον Φορτούνη και ο Μαυροβούνιος επιθετικός να παίρνει θέση στον άξονα.

Από εκεί και πέρα όμως θέση διεκδικεί και ο Ιμπόρα ο οποίος τόσο με Φενέρμπαχτσε, όσο και με ΠΑΟΚ τα πήγε εξαιρετικά και ο Τσικίνιο επίσης έδειξε ότι είχε μία κόπωση την προηγούμενη Κυριακή. Ο Μεντιλίμπαρ έμεινε ικανοποιημένος από το ματς με τον ΠΑΟΚ και από τους Κίνι, Μασούρα, Ναβάρο, αλλά αυτήν τη στιγμή με τον Άρη δύσκολα θα βρει κάποιος θέση στην ενδεκάδα, καθώς ακολουθεί και το παιχνίδι με τη Λαμία την Κυριακή στο Καραϊσκάκη και σίγουρα θέλει να κάνει και τη δική του διαχείριση ο Βάσκος τεχνικός, ενόψει και των αγώνων με την Άστον Βίλα στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στα ημιτελικά του Conference League.