«Χαμένος» στο πρώτο ημίχρονο

Ολυμπιακός

i

©Intime

«Χαμένος» στο πρώτο ημίχρονο

Διονύσης Βερβελές 19:46 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:47 - 23.12.2023

Ένα πρόβλημα το οποίο ο Ολυμπιακός έχει παρουσιάσει και θέλει να λύσει…

Έχει αρκετή δουλειά μπροστά του ο Κάρλος Καρβαλιάλ για να καταφέρει να φτιάξει τον Ολυμπιακό που έχει και ο ίδιος στο μυαλό του, προκειμένου να μπορέσει να διεκδικήσει μέχρι το τέλος την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και να συνεχίσει και στις υπόλοιπες διοργανώσεις που συμμετέχει.

Από τη μία είναι τα θέματα που υπάρχουν στην άμυνα από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου και τώρα έχει προκύψει και το ζήτημα της επιθετικής γραμμής και συγκεκριμένα η έλλειψη του εύκολου γκολ.

Επιπλέον υπάρχει και ένα άλλο θέμα για τους «ερυθρόλευκους», το οποίο επίσης είναι από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου μέχρι τώρα και αυτό έχει να κάνει με το «χαμένο» πρώτο ημίχρονο από την ομάδα.

Οι Πειραιώτες σε πολλά παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα, στην Ελλάδα, παρουσιάζουν αυτό το… θέμα. «Χάνουν» το πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται στο δεύτερο μέρος των αγώνων να... τρέχουν για να σκοράρουν προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Κάπως έτσι έγινε και στο Περιστέρι.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά έκανε μία τελική προσπάθεια στην εστία του Ατρόμητου και από εκεί και πέρα δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Τσιντώτα. Οπότε ήταν λογικό και το 0-0. Έτσι στο δεύτερο μέρος του αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν να βιάζονται και να ψάχνουν το γκολ που θα έκανε τη διαφορά και θα έπαιρναν το τρίποντο.

Το γκολ δεν ήρθε, παρά τις πολλές ευκαιρίες, και έτσι το 0-0 ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν άρεσε καθόλου, αφού ήταν και ευκαιρία να φτάσει σε απόσταση... αναπνοής από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, μετά και από την ισοπαλία της ΑΕΚ στις Σέρρες.

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λέο Περέιρα από τη Φλαμένγκο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:13 - 22.12.2023

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λέο Περέιρα από τη Φλαμένγκο»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον κεντρικό αμυντικό της Φλαμένγκο, Λέο Περέιρα, με τις διαπραγματεύσεις μάλιστα να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Αυτό το φαινόμενο, λοιπόν, του χαμένου πρώτου ημιχρόνου είναι κάτι που έχει ο Ολυμπιακός από το καλοκαίρι και θέλει να αλλάξει ο Καρβαλιάλ. «Χ» ήταν και στις Σέρρες άλλωστε στο ημίχρονο, «Χ» και στο Περιστέρι. Κι αν κόντρα στον Πανσερραϊκό πήρε το τρίποντο, με τον Ατρόμητο δεν τα κατάφερε…