Θα γίνει έκπληξη με τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού;

Ολυμπιακός

i

©Intime

Θα γίνει έκπληξη με τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού;

Διονύσης Βερβελές 14:07 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 10.05.2023

Τα σενάρια συνεχίζονται, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να το τελειώσουν σύντομα…

Αρκετά είναι πλέον τα ονόματα υποψηφίων προπονητών του Ολυμπιακού που παίζουν καθημερινά στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ. Όσο δεν υπάρχει εξέλιξη μάλιστα με κάποιον από αυτούς, τότε μένουν πάντα στο μενού των Πειραιωτών. Προφανώς και υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο στόχος του προέδρου των «ερυθρολεύκων», είναι να αναλάβει ένας προπονητής που θα είναι ενεργός και στο κομμάτι των μεταγραφών, γι’ αυτό και αυτή τη στιγμή το θέμα του τεχνικού διευθυντή δείχνει πιο… πίσω.

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν, παίζοντας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η λογική λέει πως μετά το ματς θα υπάρξουν και οι εξελίξεις με τον νέο προπονητή, άλλωστε το μόνο που έχουν κάνει αυτό το διάστημα οι Πειραιώτες επικοινωνιακά, είναι ένα. Να επιβεβαιώσουν τη συνάντηση με τον Άλφρεντ Σρούντερ, τον Ολλανδό κόουτς, αλλά όχι και συμφωνία μαζί του. Κι αυτό που έκαναν επίσης, είναι να επισημάνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία με προπονητή στο κατάλληλο χρονικά σημείο.

Χρόνος υπάρχει, όπως έχουν έρθει και άλλοι προπονητές στην Ελλάδα για να μιλήσουν με τους Πειραιώτες, να δουν… Αυτό, όμως, δεν σημαίνει απαραίτητα και συμφωνία μαζί τους. Ο στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να έρθει ένας προπονητής που θα στηριχθεί από τη διοίκηση, που θα είναι το αφεντικό στα αποδυτήρια. Τα ονόματα των Ρεμπρόφ, Κρέσπο, Μαρτίνες δεν βγαίνουν από το προσκήνιο, ωστόσο κανείς δεν θα πρέπει να αποκλείσει και κάποια… έκπληξη. Να περιμένει δηλαδή ο Ολυμπιακός προπονητή που έχει ακόμη υποχρεώσεις, όπως οι παραπάνω και όχι μόνο.

 Κάτι ακόμη. Ο Ολυμπιακός πάντα αρέσκεται σε εκπλήξεις. Και δεν θα αποκλείσουμε το γεγονός να ψάχνεται για μια περίπτωση που ως τώρα προς τα έξω δεν έχει παίξει δυνατά… Η πρόθεση πάντως είναι ξεκάθαρη και στο πλαίσιο της αναζήτησης του προπονητή που θα φέρει τον Ολυμπιακό και πάλι στην κορυφή, οι Πειραιώτες μιλούν και με μεγάλα γραφεία μάνατζερ. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι εκεί θα οδηγηθούν, αλλά η λίστα είναι μεγάλη. Φαίνεται, όμως, πως είναι θέμα ημερών να αποφασιστεί και ο εκλεκτός…