Σοβαρός και στην Τούμπα

Χουάνγκ

i

© Intime

Σοβαρός και στην Τούμπα

Από τις τρεις συνεχόμενες ήττες, στο καλό τέλος…

Προφανώς και το μέλλον του Ολυμπιακού στην Ευρώπη δεν εξαρτάται από τον ίδιο. Θα παίξει ρόλο η έκβαση του τελικού Κυπέλλου, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να πάνε στην Τούμπα και να «κλειδώσουν» την 3η θέση. Να κάνουν δηλαδή αυτό που μπορούν από την πλευρά τους και μετά να αναμένουν.

Η αλήθεια είναι πως στις τάξεις των «ερυθρολεύκων», υπήρξε έντονος προβληματισμός μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Άρη, ωστόσο η ομάδα κατάφερε να βγάλει έναν εγωισμό, μια αντίδραση. Ήταν βασικό αυτό, όχι μόνο για την 3η θέση, αλλά και για τις εντυπώσεις. Θα ήταν πολύ άσχημη η εικόνα… εγκατάλειψης, παρότι αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν θα είναι εδώ στην επόμενη ημέρα, στον Ολυμπιακό της νέας σεζόν.

Περιζήτητοι οι πρώην προπονητές του Ολυμπιακού: Ο ένας «μεταγραφή» στην Premier League και ο άλλος καθοδηγητής του Κριστιάνο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:20 - 09.05.2023

Περιζήτητοι οι πρώην προπονητές του Ολυμπιακού: Ο ένας «μεταγραφή» στην Premier League και ο άλλος καθοδηγητής του Κριστιάνο

Ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως βρίσκεται στα ραντάρ της Γουέστ Χαμ για αντικαταστάτης του Μόγες, την ώρα που ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μοιάζει να είναι ο ιδανικός διάδοχος στον πάγκο της Αλ Νασρ, στην οποία αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε αυτά τα τελευταία ματς, φλέρταραν με το να χάσουν πολλές εντυπώσεις. Στα μάτια πολλών, ήταν οι ρυθμιστές του πρωταθλήματος, τα αποτελέσματα το απέδειξαν άλλωστε. Το να νικήσει και να ξεσπάσει απέναντι στο Βόλο με το 5-0, ήταν αναμενόμενο. Πήγε στη Νέα Φιλαδέλφεια για δεύτερη φορά για το πρωτάθλημα και ήρθε ισόπαλος 0-0, με το ακυρωθέν γκολ του Μπακαμπού να σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Και ακολούθησε το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ με το γκολ του στο 68ο λεπτό, έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα των «πρασίνων» για πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός, όμως, έβγαλε αντίδραση, έδειξε σοβαρότητα. Κι έτσι θέλει να συνεχίσει και την Κυριακή στην Τούμπα, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Παίζουν για δύο αποτελέσματα, ισοπαλία και νίκη, ώστε να «κλειδώσουν» την 3η θέση και να περιμένουν την έκβαση του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας. Η αίσθηση που υπάρχει, το μήνυμα, είναι το «να κάνουμε αυτό που πρέπει εμείς…». Τώρα, το τι μπορεί να γίνει στον τελικό Κυπέλλου, είναι μια άλλη ιστορία.

Ο Ανιγκό από την πλευρά του είναι ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στα τελευταία ματς, έχουν… νεύρο, ένταση, έδειξαν πως άξιζαν κάτι περισσότερο τελικά σε αυτή τη χρονιά.